Ενα συνέδριο MINI-INPUT για την ανάδειξη της αξίας της δημόσιας τηλεόρασης στο Ολύμπιον.

203 Views
Ενα συνέδριο MINI-INPUT για την ανάδειξη της αξίας της δημόσιας τηλεόρασης στο Ολύμπιον. Ενα συνέδριο MINI-INPUT για την ανάδειξη της αξίας της δημόσιας τηλεόρασης στο Ολύμπιον.

Ενα συνέδριο MINI-INPUT για την ανάδειξη της αξίας της δημόσιας τηλεόρασης στο Ολύμπιον.

MINI INPUT Θεσσαλονίκη 2014
24.04.2014 – 26.04.2013
Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης & Ολύμπιον, αίθουσα «Παύλος Ζάννας»
Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά
Είσοδος ελεύθερη
Το Goethe-Institut Thessaloniki σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Ελληνοϊσπανικό Κέντρο Πολιτισμού και τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100), διοργανώνουν για τρίτη φορά στην Ελλάδα ένα συνέδριο MINI-INPUT για την ανάδειξη της αξίας της δημόσιας τηλεόρασης.
Η ελεύθερη πρόσβαση στις τηλεοπτικές εκπομπές ανήκει στα οικουμενικά και θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και εξασφαλίζεται μέσα από τη δημόσια τηλεόραση. Αυτή είναι η βασική αρχή που υπηρετεί εδώ και 25 χρόνια ο INPUT (International Public Television). Στόχος της είναι να στηρίξει την ιδέα ότι η τηλεόραση είναι δημόσιο αγαθό, να προωθήσει συζητήσεις σχετικά με την τηλεοπτική βιομηχανία και να γίνει παγκόσμιο σημείο συνάντησης για τους ανθρώπους της τηλεόρασης.
Σε αυτό το πνεύμα, επιλέχθηκαν για να προβληθούν και να συζητηθούν τηλεοπτικά προγράμματα όλων των κατηγοριών από όλο τον κόσμο, ντοκιμαντέρ, σειρές αλλά και ταινίες μυθοπλασίας. Στο Mini-Input της Θεσσαλονίκης (24 και 25 Απριλίου) στο Μουσείο Κινηματογράφου θα συμμετέχουν φέτος ειδικοί από Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Φινλανδία, Ρωσία, Βουλγαρία, την Τουρκία κ.α. Το Mini-Input θα κλείσει το Σάββατο, 26 Απριλίου (Κινηματογράφος Ολύμπιον, αίθουσα «Παύλος Ζάννας») με μία συζήτηση σχετικά με τις εξελίξεις στη δημόσια τηλεόραση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Περιπέτειες σχεδιασμού σε συνθήκες κρίσης», μια διαδικτυακή εκδήλωση του Μουσείου Μπενάκη
«Περιπέτειες σχεδιασμού σε συνθήκες κρίσης», μια διαδικτυακή εκδήλωση του Μουσείου Μπενάκη
με 0 Σχόλια 271 Views

 Με τα μουσεία κλειστά, το Μουσείο Μπενάκη προσαρμόζει τον μουσειολογικό σχεδιασμό του και προτείνει την ομαδική έκθεση 36 καλλιτεχνών με τίτλο «O κύριος Ροβινσώνας Κρούσος έμεινε σπίτι. Περιπέτειες σχεδιασμού σε συνθήκες κρίσης». 

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή