Χρήστος Δάντης & Κατερίνα Καινούργιου ενισχύουν με την παρουσία τους το Bazaar της Μέλισσας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

654 Views
Χρήστος Δάντης & Κατερίνα Καινούργιου ενισχύουν με την παρουσία τους το Bazaar της Μέλισσας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης Χρήστος Δάντης & Κατερίνα Καινούργιου ενισχύουν με την παρουσία τους το Bazaar της Μέλισσας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

 Χρήστος Δάντης & Κατερίνα Καινούργιου ενισχύουν με την παρουσία τους το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Μέλισσας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Μετά την περσινή επιτυχία του χριστουγεννιάτικου bazaar του ιδρύματος Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα», με πρωτοβουλία της Δέσποινας Βανδή, η δράση συνεχίζετε και φέτος.
 
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά το χριστουγεννιάτικο bazaar για την ενίσχυση του ιδρύματος.
 
Στο bazaar θα παραβρεθούν για να ενισχύσουν τον σκοπό, ο καλλιτέχνης Χρήστος Δάντης και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.
 
Το Σωματείο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που ιδρύθηκε νόμιμα το 1921, σχεδόν έναν αιώνα πριν, για την περίθαλψη και φροντίδα ορφανών και άπορων παιδιών.  Το 1972, με Νομοθετικό Διάταγμα, το Σωματείο υποχρεώθηκε να ιδρύσει το Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» με τον ίδιο ακριβώς σκοπό.  Το 1973, με Βασιλικό Διάταγμα, συστήνεται το Ίδρυμα και έκτοτε Σωματείο και Ίδρυμα ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κοινό αγώνα.

Λίγα λόγια για τη «Μέλισσα»
Το Σωματείο διοικείται από δωδεκαμελές Δ.Σ. το οποίο εκλέγεται κάθε τρία χρόνια από τη Γενική Συνέλευση των μελών. Το Ίδρυμα επίσης διοικείται από δωδεκαμελές Δ.Σ., οκτώ από τα μέλη του οποίου, σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου, προέρχονται από το Δ.Σ. του Σωματείου, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη διορίζονται από την εποπτεύουσα αρχή. 

Σκοπός Σωματείου και Ιδρύματος:  Η προστασία και η φροντίδα παιδιών που για διάφορους λόγους απομακρύνονται με εισαγγελική παραγγελία από τη βιολογική τους οικογένεια, η οποία κρίνεται ακατάλληλη.  Το Σωματείο επικεντρώνεται στην εξεύρεση πόρων για τη στήριξη του Ιδρύματος και το Ίδρυμα στην οργάνωση και λειτουργία του.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο