Φωταγωγημένο με έναν πρωτότυπο και καλαίσθητο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

990 Views
Φωταγωγημένο με έναν πρωτότυπο και καλαίσθητο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Φωταγωγημένο με έναν πρωτότυπο και καλαίσθητο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 

 
Φωταγωγημένο με έναν πρωτότυπο και καλαίσθητο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο θα είναι από αυτή την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, συμβάλλοντας με τον δικό του τρόπο στη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην πόλη.
 
Άγγελοι, αστέρια, έλατα, αλλά και οι «πριμαντόντες των Χριστουγέννων», οκτώ κούκλες ντυμένες με κοστούμια από όπερες και θεατρικά έργα και διακοσμημένες με χριστουγεννιάτικα στοιχεία, συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα και έναν πόλο έλξης για τους ανθρώπους που κινούνται στην περιοχή για τη σωματική τους άσκηση.
 .
.
Ο διάκοσμος αυτός είναι μόνο ένα μέρος από τον φαντασμαγορικό στολισμό που είχε προγραμματιστεί με αφορμή τη φετινή επέτειο των 20 χρόνων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ο Οργανισμός, έχοντας συναίσθηση της κατάστασης με την πανδημία στην πόλη, τη χώρα και τον πλανήτη, αποφάσισε να μην υλοποιήσει αυτό τον προγραμματισμό στο σύνολό του, που στις δεδομένες συνθήκες θα φαινόταν ίσως αναντίστοιχος, αλλά να προχωρήσει με αίσθηση του μέτρου.
 .
.
Έτσι, προσφέρει στο κοινό της πόλης άλλο ένα σημείο ενδιαφέροντος και κάνει την πλατεία του με την έξοχη θέα ακόμη πιο ελκυστική και… φωτογενή. Πάνω απ’ όλα, μέσα από τον στολισμό αλλά και το πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα μεταδόσεών του, που θα ανακοινωθεί σύντομα, δηλώνει δυναμικά την παρουσία του και εύχεται σε όλους καλές γιορτές, με υγεία, καλοτυχία και προκοπή!
 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση στο θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»
Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση στο θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»
με 0 Σχόλια 2395 Views

Ήταν μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση, με τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής, που μετονομάζει το θέατρο της οδού Χηλής, σε θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» και μία συναυλία, που ταξίδεψε το κοινό στον χρόνο.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη