Μοίρασμα Μάρτηδων την 1η Μαρτίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το Youthfully Yours

270 Views
Μοίρασμα Μάρτηδων την 1η Μαρτίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το Youthfully Yours Μοίρασμα Μάρτηδων την 1η Μαρτίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το Youthfully Yours

Μοίρασμα Μάρτηδων την 1η Μαρτίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το Youthfully Yours

Γράφει η Κατερίνα Κομιώτη.
,
Την 1η Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στην περιοχή της Καμάρας και του ευρύτερου κέντρου της Θεσσαλονίκης, οι εθελοντές του Youthfully Yours επιστρέφουν δυναμικά για να μοιράσουν Μάρτηδες στους περαστικούς. Οι Μάρτηδες είναι μία παράδοση χρόνων την οποία θέλουμε να ανασύρουμε από τις μνήμες μας μαζί με τον ξεχασμένο παιδικό αυθορμητισμό και ενθουσιασμό. Παράλληλα, θα υπάρξει ενημέρωση των περαστικών για τη δράση του οργανισμού και τις ευκαιρίες συμμετοχής σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγών και κατάρτισης.
.
Τι είναι το Youthfully Yours;
Το Youthfully Yours GR είναι ένας Μη Κυβερνητικός/Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός από την Ελλάδα με δραστηριότητα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, που ενδιαφέρεται για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, τη Δημοκρατία, τον Εθελοντισμό, όπως και τις αστικές δραστηριότητες Επιθυμεί ακόμη να ενθαρρύνει τους νέους να συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα κατάρτισης και ανταλλαγής στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, έτσι ώστε να οικοδομηθεί ένα ισχυρότερο μέλλον για την χώρα μας.
Ο οργανισμός τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ενεργός στον τομέα των αστικών δράσεων έχοντας πραγματοποιήσει ποικίλες επιτυχημένες δράσεις στην πόλη μας, με σκοπό την προώθηση του οργανισμού, και συνεπώς τη μεγαλύτερη συμμετοχή των νέων της Θεσσαλονίκης σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά και την προώθηση μιας πιο θετικής και αισιόδοξης αντιμετώπισης της καθημερινότητας.
.
Δράσεις στην πόλη
Στα πλαίσια των ευρύτερων δράσεων που διοργανώνει ο οργανισμός, όλοι οι εθελοντές του οργανισμού θα είναι το πρωί της 1ης Μαρτίου εν δράσει, προσφέροντας όχι μόνο απλούς Μάρτηδες, αλλά και διάπλατα χαμόγελα, αυθορμητισμό, επικοινωνία και θετική ενέργεια, που στις μέρες μας είναι πιο αναγκαία από ποτέ.
Εμείς θα είμαστε εκεί.
Εσείς;
,
Περισσότερες Πληροφορίες για τις δράσεις του οργανισμού μπορείτε να βρείτε εδώ:
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +30 694 885 9718, +30 2314009692
Facebook page: Youthfully Yours GR

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
In Tempo με τον Νίκο Χρηστίδη: «Μας μένει μόνο η ελπίδα, στην οποία έχουμε επενδύσει τη μισή μας ζωή».
In Tempo με τον Νίκο Χρηστίδη: «Μας μένει μόνο η ελπίδα, στην οποία έχουμε επενδύσει τη μισή μας ζωή».
με 0 Σχόλια 351 Views

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, συνεχίζει να ελπίζει και να παραμένει πιστός στη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από την τραγουδοποιία και τις ενορχηστρώσεις. Με μεγάλη χαρά αυτόν τον μήνα φιλοξενούμε στο InTempo τον Νίκο Χρηστίδη, έναν εξαίρετο μουσικό-τραγουδοποιό της πόλης. Συνέντευξη στη Βένια Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή