Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο «Μ. Αλέξανδρος»

373 Views
Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο «Μ. Αλέξανδρος» Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο «Μ. Αλέξανδρος»

 

Οι δηλώσεις έκλεισαν και οι εγγεγραμμένοι σε όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος αναμένεται να ξεπεράσουν τους 20.200


Με νέα εντυπωσιακά μεγέθη, που αποδεικνύουν το μεγάλο ενδιαφέρον των δρομέων, ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μ Αλέξανδρος» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου με εκκίνηση την Πέλλα (08:00) και τερματισμό στην παραλία της Θεσσαλονίκης (ύψος αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Οι δηλώσεις συμμετοχών έκλεισαν και οι εγγεγραμμένοι σε όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος αναμένεται να ξεπεράσουν τελικά τους 20.200, συμπεριλαμβανομένων πρωταθλητών των μεγάλων αποστάσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και δρομέων κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Στον τελικό αριθμό συμμετεχόντων υπολογίζονται και οι 1.500 δρομείς, οι οποίοι θα προστεθούν στους ήδη εγγεγραμμένους, αποκτώντας μία από τις θέσεις που θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας στο Κέντρο Εγγραφών, στο Περίπτερο 17 της ΔΕΘ-HELEXPO, από την Πέμπτη 11 Απριλίου έως το Σάββατο 13 του μήνα.

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μ. Αλέξανδρος», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο, Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΕ, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Μαραθώνιος

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Χριστούγεννα στη Θέρμη 2019» - Όλο το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων
«Χριστούγεννα στη Θέρμη 2019» - Όλο το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων
με 0 Σχόλια 454 Views

 Κάθε μέρα έχουμε γιορτή στο δήμο Θέρμης μ’ ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που γίνεται υπόθεση όλων μας και ενώνει μικρούς και μεγάλους, σε κάθε κοινότητα και σε κάθε πλατεία!

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή