Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο «Μ. Αλέξανδρος»

769 Views
Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο «Μ. Αλέξανδρος» Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο «Μ. Αλέξανδρος»

 

Οι δηλώσεις έκλεισαν και οι εγγεγραμμένοι σε όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος αναμένεται να ξεπεράσουν τους 20.200


Με νέα εντυπωσιακά μεγέθη, που αποδεικνύουν το μεγάλο ενδιαφέρον των δρομέων, ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μ Αλέξανδρος» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου με εκκίνηση την Πέλλα (08:00) και τερματισμό στην παραλία της Θεσσαλονίκης (ύψος αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Οι δηλώσεις συμμετοχών έκλεισαν και οι εγγεγραμμένοι σε όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος αναμένεται να ξεπεράσουν τελικά τους 20.200, συμπεριλαμβανομένων πρωταθλητών των μεγάλων αποστάσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και δρομέων κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Στον τελικό αριθμό συμμετεχόντων υπολογίζονται και οι 1.500 δρομείς, οι οποίοι θα προστεθούν στους ήδη εγγεγραμμένους, αποκτώντας μία από τις θέσεις που θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας στο Κέντρο Εγγραφών, στο Περίπτερο 17 της ΔΕΘ-HELEXPO, από την Πέμπτη 11 Απριλίου έως το Σάββατο 13 του μήνα.

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μ. Αλέξανδρος», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο, Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΕ, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Μαραθώνιος

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση στο θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»
Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση στο θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»
με 0 Σχόλια 2395 Views

Ήταν μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση, με τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής, που μετονομάζει το θέατρο της οδού Χηλής, σε θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» και μία συναυλία, που ταξίδεψε το κοινό στον χρόνο.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη