Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο από το Δήμο Καλαμαριάς

514 Views
 Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο από το Δήμο Καλαμαριάς Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο από το Δήμο Καλαμαριάς


 
Ο Δήμος Καλαμαριάς ευαισθητοποιημένος από την πρώτη στιγμή στο πρόβλημα του Λιβάνου, αναλαμβάνει  πρωτοβουλία στήριξης και συμπαράστασης  για τον δοκιμαζόμενο πληθυσμό της Βηρυτού.
 
Με αίσθημα αλληλεγγύης και περίσσευμα ανθρωπιάς, ξεκινά τη συγκέντρωση  ανθρωπιστικής βοήθειας  με ξηρά τροφή μακράς διάρκειας  και φαρμακευτικού υλικού (γάζες, μάσκες, Betadin και αντισηπτικά) προκειμένου να συνδράμει στην κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει.
 
Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την κινητοποίηση μπορούν να φέρνουν, ότι μπορούν  από τη Δευτέρα 10/8 έως την Τετάρτη 12/8 και τις ώρες από τις 7 το πρωί έως και τις 3 μετά το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις  της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής,  Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου  (Παπανικόλα 18 και Αμισού).
 
Επίσης, το Σάββατο και την Κυριακή  8 και 9 Αυγούστου και τις ώρες 11.00-13.00 θα συγκεντρώνεται ανθρωπιστικό υλικό  και στο Δημαρχείο Καλαμαριάς, με τη βοήθεια της  εθελοντικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας  Usαr.
 
Η δράση αυτή θα αποδείξει για μια ακόμη φορά, ότι οι πολίτες παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν, αφουγκράζονται τις κοινωνικές ανάγκες τολμούν να κάνουν πράξη τα συναισθήματά τους, να αναδείξουν για ακόμη μία φορά τις αρχές της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς ,  συμβάλλοντας  στην ανακούφιση ανθρώπων που πολύ περνούν δύσκολα από τις συνέπειες της φονικής έκρηξης.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Δήμος Καλαμαριάς

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Με τη Σιωπή»: Κερδίστε διαδικτυακές προσκλήσεις για να δείτε την εξαίρετη παράσταση.
«Με τη Σιωπή»: Κερδίστε διαδικτυακές προσκλήσεις για να δείτε την εξαίρετη παράσταση.
με 2 Σχόλια 347 Views

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Kulturosupa.gr διεκδικώντας διαδικτυακές προσκλήσεις για να δείτε την εξαίρετη παράσταση «Με τη Σιωπή» Κυριακή 24 και Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή