Στο Λος Άντζελες ταξίδεψε το λογότυπο των 56ων Δημητρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης και διακρίθηκε

1034 Views
Στο Λος Άντζελες ταξίδεψε το λογότυπο των 56ων Δημητρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης και διακρίθηκε Στο Λος Άντζελες ταξίδεψε το λογότυπο των 56ων Δημητρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης και διακρίθηκε

 

Παγκόσμια διάκριση για το λογότυπο των 56ων Δημητρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης


Στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ ταξίδεψε το λογότυπο των 56ων Δημητρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατακτώντας μια παγκόσμια διάκριση, που ενισχύει τον διεθνή χαρακτήρα του Φεστιβάλ των Δημητρίων αλλά και την εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης. Μέσα από τη διάκριση αυτή αναδεικνύεται για ακόμη μία φορά ο δημιουργικός πλούτος της Θεσσαλονίκης, η οποία και φιλοξενεί ορισμένα από τα πιο γνωστά κι επιτυχημένα ονόματα της δημιουργικής βιομηχανίας της χώρας.

Ειδικότερα, το λογότυπο των 56ων Δημητρίων απέσπασε το ασημένιο βραβείο στα International Design Awards, στο Λος Άντζελες. Η σχετική υποψηφιότητα είχε κατατεθεί τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ η ανακοίνωση για την κατάκτηση της διάκρισης έγινε την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022. Η οπτική ταυτότητα του Φεστιβάλ των 56ων Δημητρίων ψηφίστηκε από διακεκριμένους κριτές στον χώρο του παγκόσμιου design και ξεχώρισε μεταξύ σημαντικών υποψηφιοτήτων  μεγάλων brands, όπως Tesla, Mercedes, Pepsi, κ.ά.


Τον σχεδιασμό και τις εφαρμογές της οπτικής ταυτότητας του Φεστιβάλ των 56ων Δημητρίων επιμελήθηκε η δημιουργική ομάδα της εταιρείας «Lazaridis Hospitality Marketing Services» με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Δημήτρη Λαζαρίδη σχεδίασε ένα λογότυπο που συνδυάζει το αρχικό γράμμα “Δ” των Δημητρίων και τον αριθμό 56 της διοργάνωσης με τις «Ανάσες» πολιτισμού, τέχνης και ζωής, που στην 56η διοργάνωση του Φεστιβάλ των Δημητρίων πήραν τη σκυτάλη από τον αναγκαστικό εγκλεισμό και την απομόνωση της πανδημίας. 

* Photo credits: Κώστας Αμοιρίδης


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή