Λεφτά για πέταμα. Με αγγλικούς υπέρτιτλους οι παραστάσεις του ΚΘΒΕ κατόπιν χορηγίας του ΕΟΤ.

1387 Views
Λεφτά για πέταμα. Με αγγλικούς υπέρτιτλους οι παραστάσεις του ΚΘΒΕ κατόπιν χορηγίας του ΕΟΤ. Λεφτά για πέταμα. Με αγγλικούς υπέρτιτλους οι παραστάσεις του ΚΘΒΕ κατόπιν χορηγίας του ΕΟΤ.

 Με αγγλικούς υπέρτιτλους παρουσιάζονται στις σκηνές του ΚΘΒΕ ορισμένες από τις παραγωγές του. Τη χρηματοδότηση του υπερτιτλισμού ανέλαβε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το ΚΘΒΕ. Στόχος της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας της σύγχρονης ελληνικής θεατρικής και πολιτιστικής δημιουργίας.

«Με το σκεπτικό πως η Θεσσαλονίκη αποτελεί, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κυρίως από την Ευρώπη, τη Ρωσία και τα Βαλκάνια, ο ΕΟΤ, υποστηρίζοντας το πολιτιστικό έργο του ΚΘΒΕ, χρηματοδοτεί τον υπερτιτλισμό έξι παραγωγών, που παρουσιάζονται στις σκηνές του ΚΘΒΕ την τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδο 2017-2018» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, οι παραστάσεις «Γκιακ» και «Ασκητική» παρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο με αγγλικούς υπέρτιτλους, ενώ αντίστοιχα και η «Ρώσικη Επανάσταση» παρουσιάστηκε με υπέρτιτλους στα αγγλικά και τα ρωσικά.

Με αγγλικούς υπέρτιτλους θα μπορούν να παρακολουθούν οι θεατές, συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας, τις εξής παραστάσεις:

  • «Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα» του Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία Πάνου Δεληνικόπουλου (καθε Παρασκευή στις 21:00) στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών.
  • «Ντα» του Χιου Λέοναρντ, σε μετάφραση-δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου (κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:00) στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
  • «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμουελ Μπέκετ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Αναστασάκη (από τις 3 Φεβρουαρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00) στο Βασιλικό Θέατρο.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΚΘΒΕ

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ο Ψαραντώνης σε μια πρωτότυπη συνάντηση της κριτικής λύρας με την ποντιακή στο Μέγαρο
Ο Ψαραντώνης σε μια πρωτότυπη συνάντηση της κριτικής λύρας με την ποντιακή στο Μέγαρο
με 0 Σχόλια 1727 Views

 Με τη θεϊκή του λύρα και τη χαρακτηριστική φωνή του ο Ψαραντώνης  θα μας  ταξιδέψει με την μουσική που του έμαθαν οι Θεοί και θα μας κάνει να «νιώσουμε τον παλμό.» ….

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη