Συνδράμετε με την παρουσίας σας στην Κοπή -γιορτή- Πίτας Φίλων του Βαφοπουλείου στο the barrister.

462 Views
Συνδράμετε με την παρουσίας σας στην Κοπή -γιορτή- Πίτας Φίλων του Βαφοπουλείου στο the barrister. Συνδράμετε με την παρουσίας σας στην Κοπή -γιορτή- Πίτας Φίλων του Βαφοπουλείου στο the barrister.

Συνδράμετε με την παρουσίας σας στην Κοπή -γιορτή- Πίτας Φίλων του Βαφοπουλείου στο the barrister.

Ο Σύλλογος των Φίλων του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου του Δ.Θ.  σας προσκαλεί στο the barrister lounge cafe bookshop στην Φράγκων 3 απέναντι από τα Διοικητικά Δικαστήρια, για να σας γνωρίσουμε και να γιορτάσουμε μαζί την κοπή της Βασιλόπιτας του 2015 αλλά και για να ενισχύσουμε οικονομικά την προσπάθεια του Συλλόγου μας.
 
Το τελευταίο βράδυ της Αποκριάς το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 8 θα ξεκινήσουμε με την προβολή ταινίας - ντοκιμαντέρ ( Το νέο οδοιπορικό του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων: Στα βήματα του Πόντου και της Κατερίνης.) αφιερωμένη στον εορτασμό ανήμερα της Παγκόσμιας ημέρας της Μητρικής Γλώσσας/ Του Ξεναγού. 
 
Για τον ίδιο λόγο μετά από 1 ώρα θα μας διασκεδάσουν με μουσικές και τραγούδια από όλο τον κόσμο, το μουσικό σχήμα που συμμετέχουν ο Απόστολος Δημητρακόπουλος και η Νατάσσα Χρηστίδου και την βραδιά θα κλείσουν με την δική μας Μητρική Γλώσσα.
 
Τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς και όσοι και όσες το επιθυμείτε μπορείτε να έρθετε με το ανάλογο κοστούμι και την ανάλογη στολή που θέλετε για να γλεντήσετε το τέλος του καρνάβαλου.
 
Θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με τις γνωστές μπουκίτσες-εδέσματα σε ατομικά μεγέθη και άφθονο κρασί.
 
Η Πρόσκληση έχει κόστος 10 Ευρώ και θα περιλαμβάνει το κρασί που θα ρέει άφθονο και τα πλούσια εδέσματα, καθώς και το μουσικό πρόγραμμα.
 
Θα υπάρχουν και εκπλήξεις που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας διασκεδάσουν.
 
Κοντά μας θα είναι και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Φίλων του Β.Π.Κ. του Δ.Θ. για να ακούσει τις σκέψεις και προτάσεις σας αλλά και για να σας ενημερώσει για τον προγραμματισμό του 2015 από τις δράσεις του Συλλόγου.
 
Με χαρά θα σας περιμένουμε όλους και όλες για να ενισχύσουμε τα έσοδα του ταμείου Των Φίλων του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου για τις επερχόμενες δράσεις μας.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη