Μετακινήσεις με μίνι βαν στα κοιμητήρια Θέρμης και Ευόσμου

608 Views
Μετακινήσεις με μίνι βαν στα κοιμητήρια Θέρμης και Ευόσμου Μετακινήσεις με μίνι βαν στα κοιμητήρια Θέρμης και Ευόσμου

 

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, για την αποδοχή του αιτήματός της, σχετικά με τις εσωτερικές μετακινήσεις με μίνι βαν που αποφασίστηκε να προσφέρονται μέσα στους επόμενους μήνες, εντός των μεγάλων εκτάσεων που καλύπτουν τα κοιμητήρια στη Θέρμη και στον Εύοσμο.


Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, παρουσία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, συζητήθηκε το θέμα που είχε θέσει ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νέστωρας Νικολόπουλος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας κι ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης π. Ιάκωβος Αθανασίου, ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης Κώστας Ιακώβου, ο οποίος έχει υπό την εποπτεία του τη λειτουργία των κοιμητηρίων, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης Πέτρος Τράκας, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης Βασίλης Μανωλόπουλος.

Όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τα εσωτερικά δρομολόγια στις ζώνες των κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη, και στα κοιμητήρια του Ευόσμου, θα εκτελούνται με μίνι βαν που θα διατεθούν για αυτόν τον σκοπό από τον ΟΑΣΘ αντιστοίχως προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχετικές διαδικασίες θα ολοκληρωθούν μέσα στον επόμενο περίπου ενάμιση μήνα.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Δεν προλαβαίνουμε το Τελλόγλειο! Νέα έκθεση, «Δέκα Εκπαιδευτικά Τετράδια – Άγιος Γεώργιος Πέγειας»
Δεν προλαβαίνουμε το Τελλόγλειο! Νέα έκθεση, «Δέκα Εκπαιδευτικά Τετράδια – Άγιος Γεώργιος Πέγειας»
με 0 Σχόλια 693 Views

 Τα Δέκα Εκπαιδευτικά Τετράδια αποτελούν ένα πρωτότυπο, συστηματικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα με αρχαιολογικό, εκπαιδευτικό και αισθητικό χαρακτήρα

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή