Πάσχα στο Κόδρα!

803 Views
Πάσχα στο Κόδρα! Πάσχα στο Κόδρα!

 
 

Το πάρκο Κόδρα είναι αγαπημένο σημείο συνάντησης και εξόρμησης όχι μόνο των Καλαμαριωτών, αλλά και πολλών επισκεπτών.

 

Ο Δήμος Καλαμαριάς ήδη έχει ολοκληρώσει τον καθαρισμό του αγαπημένου πάρκου, ενώ έχει προχωρήσει και στο κόψιμο των αυτοφυών φυτών. Εν όψει του Πάσχα, επειδή πολλοί θα προτιμήσουν το Κόδρα, ως τόπο συνάντησης για βόλτα ή για πικνίκ, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο, φιλόξενο και καθαρό, όπως το έχουμε συνηθίσει τα δύο τελευταία χρόνια.

 

Ωστόσο επειδή πρόκειται για δασική έκταση, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και είναι ξεκάθαρο ότι απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Επίσης φεύγοντας μαζεύουμε όλα τα σκουπίδια μας και φροντίζουμε, τις Άγιες Μέρες του Πάσχα γενικότερα, για τη σωστή διαχείρισή τους.

 
Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης απευθύνει έκκληση στους πολίτες της Καλαμαριάς να μην εναποθέτουν μπάζα και ογκώδη αντικείμενα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης, καθώς το Κέντρο Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) στη Θέρμη, όπου μεταφέρονται τα ανακυκλώσιμα υλικά και το ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ, το οποίο υποδέχεται τα σκουπίδια των πράσινων κάδων, θα είναι κλειστά την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 25/4.
«Αυτές τις μέρες φρόνιμο είναι οι πολίτες να κάνουν συνετή διαχείριση των οικιακών σκουπιδιών, ώστε να διατηρηθεί η πόλη καθαρή. Μπορεί να έχουμε εφταήμερη καθαριότητα, ωστόσο όταν τα μέρη υποδοχής των σκουπιδιών είναι κλειστά, καλό είναι και οι πολίτες να δείχνουν πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης για το καλό όλων», επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Καλαμαριάς, Στέλιος Ματσαρίδης.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Κόδρα

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα',
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα', "Πέρα από αυτό που βλέπεις" | Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 3412 Views

Η Άννα, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, δεν ξέρουν να είναι τίποτα άλλο πέρα από νοικοκυρές, σύζυγοι και μητέρες. Αν βγουν από τη ζώνη ασφαλείας που είναι το σπίτι τους, θα τα χάσουν. Θα τα χάσουν και θα χαθούν. Γράφει η Νέλη Βυζαντιάδου για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη