Η Καλυψώ Γούλα, διάδοχος στην παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη…

862 Views
Η Καλυψώ Γούλα, διάδοχος στην παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη… Η Καλυψώ Γούλα, διάδοχος στην παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη…

 

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, εκλέχθηκε υποψήφια δήμαρχος από τη δημοτική παράταξη "Πρωτοβουλία" στη μετά Μπουτάρη εποχή και θα ηγηθεί της προσπάθειας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.


Στις ενδοπαραταξιακές εκλογές της διοικούσας παράταξης του δήμου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο δημαρχείο, έλαβαν μέρος, εκτός από την κ. Γουλα, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ‘Ελλη Χρυσίδου και ο δημοτικός σύμβουλος, Στέλιος Κανάκης. Η κ. Γούλα, αναδείχθηκε νικήτρια, λαμβάνοντας 25 ψήφους, έναντι 21 της κ. Χρυσίδου, καθώς αποσύρθηκε από τη διαδικασία ο τρίτος διεκδικητής, ο κ.Κανάκης.

Στις εκλογές της "Πρωτοβουλίας" έλαβαν μέρος 55 δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, ενώ κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν έξι λευκά και τρία άκυρα. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με τη λήξη της διαδικασίας δήλωσε πως "ανοίγουμε νέα σελίδα στην "Πρωτοβουλία". Στόχος ειναι να συμμετέχουμε στην επόμενη διοίκηση του δήμου, εάν όχι να είμαστε πρώτοι".

Από την πλευρά της η κ. Γούλα είπε μετά το αποτέλεσμα: "Ευχαριστώ τους συναδέλφους, καθώς η συμμετοχή δείχνει ότι ενδιαφέρει να συνεχίσουμε όλοι μαζί, να υλοποιήσουμε όσα έχουμε αποφασίσει. Δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι όλος ο κόσμος που θέλει εκεί έξω να συνεχίσουμε".

"Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και με αποδέχτηκαν σε μια προσπάθεια ενωτική. Θα προχωρήσει η Καλυψώ Γούλα την "Πρωτοβουλία". Όπως ξεκινήσαμε το 2010 για να πάει μπροστά, ενωμένη η παράταξη", είπε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Χρυσίδου.

Πριν τη ψηφοφορία ο κ. Μπουταρης, μιλώντας στους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, έκανε έκκληση για ενότητα της παράταξης, προκειμένου η "Πρωτοβουλία" να κατέβει στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, τονίζοντας πως "αυτός που θα αναλάβει θα πρέπει να συνειδητοποιήσει οτι μπαίνει σε ένα δύσκολο κύκλο".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφία: facebook

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Καλυψώ Γούλα

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή