Πανσέληνος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς με Live Δρώμενο Ήχου & Εικόνας μέσα στο νερό.

913 Views
Πανσέληνος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς με Live Δρώμενο Ήχου & Εικόνας μέσα στο νερό. Πανσέληνος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς με Live Δρώμενο Ήχου & Εικόνας μέσα στο νερό.

 

Ένα διαφορετικό live δρώμενο ήχου και εικόνας θα παρουσιαστεί στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Καλαμαριάς την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου το βράδυ της Πανσελήνου από τις  21:30-22:00.

Είναι εμπνευσμένο από το νερό , τη μαραθώνια κολύμβηση, την ανοιχτή θάλασσα,  αλλά και από το θεατρικό podcast  του Ιωάννη Κυφωνίδη "Τορωναίος: Μια Ανθρώπινη Ιστορία" που μεταδόθηκε για πρώτη φορά από το Human Stories

Στη live performance, σε κείμενο που θα ακούγεται προηχογραφημένο και  σκηνοθεσία Ιωάννη Κυφωνίδη και καλλιτεχνική επιμέλεια του προπονητή μαραθώνιας κολύμβησης και πόλο Νικόλα Ρεπανά , συμμετέχουν η Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση και το Κολυμβητικό Κίνημα Swim or Die.


Το δρώμενο θα παρουσιαστεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς  και τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμαριάς.

Οι θεατές θα παρακολουθήσουν το δρώμενο από τις κερκίδες του κολυμβητηρίου , τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν στις αθλητικές διοργανώσεις και τα δημόσια θεάματα.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Το κανιβαλίζειν εστί φιλοσοφείν | Ρένα Καλπάκη | «Από την καλή κι από την ανάποδη».
Το κανιβαλίζειν εστί φιλοσοφείν | Ρένα Καλπάκη | «Από την καλή κι από την ανάποδη».
με 0 Σχόλια 2219 Views
«Ο άνθρωπος είναι έλλογο ον, προικισμένο με τον λόγο, που δεν είναι μόνο η #λογική μα και η δυνατότητα έκφρασης. #Τρώμε τις #σάρκες μας λοιπόν καθημερινά και όσο πιο πολύ «βιάζουν» τόσο πιο πολύ ικανοποιούνται..   Γράφει η Ρένα Καλπάκη για την Κουλτουρόσουπα.
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή