Στην Αγορά Μοδιάνο ξεναγήθηκε ο Κ. Ζέρβας – Επιθεώρησε τα έργα αποκατάστασης (Φωτό)

852 Views
Στην Αγορά Μοδιάνο ξεναγήθηκε ο Κ. Ζέρβας – Επιθεώρησε τα έργα αποκατάστασης (Φωτό) Στην Αγορά Μοδιάνο ξεναγήθηκε ο Κ. Ζέρβας – Επιθεώρησε τα έργα αποκατάστασης (Φωτό)

 


Την ιστορική «Αγορά Μοδιάνο», που προσδοκάται να ανακτήσει την παλιά αίγλη της μέσα από τις εργασίες αποκατάστασης, αξιοποίησης και ανάδειξης που αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη, επισκέφθηκε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας ξεναγήθηκε στους χώρους της υπό αναγέννηση «Στοάς Μοδιάνο» και ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία των έργων από τον εκπρόσωπο του Ομίλου Φάις Χασδάι Καπόν και την αρχιτεκτόνισσα Μόρφω Παπανικολάου.

Η «Στοά Μοδιάνο», σύμφωνα με τον σχεδιασμό που παρουσιάστηκε στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αναμένεται να λειτουργήσει πλήρως αναβαθμισμένη ως μια σύγχρονη αγορά τροφίμων και συγχρόνως ως χώρος κοινωνικής συγκέντρωσης και επικοινωνίας.

Παράλληλα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης σχεδιάζει σειρά παρεμβάσεων στο παρακείμενο Καπάνι, γεγονός που θα οδηγήσει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής, η οποία αναμένεται να καταστεί πόλος έλξης και σημείο αναφοράς για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.
44.jpg
2-CoecT.jpg

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Διαφήμιση: Τέχνη ή Τεχνική; | Ιωάννης Κυφωνίδης | Kif Express
Διαφήμιση: Τέχνη ή Τεχνική; | Ιωάννης Κυφωνίδης | Kif Express
με 0 Σχόλια 1280 Views

 Τι είναι τελικά η Διαφήμιση; Τέχνη ή τεχνική; Πάντα αναρωτιόμουν αλλά ακόμη περισσότερο από προχθές όταν και βγήκε στον αέρα η μικρού μήκους ταινία "Μη με αφήσεις ποτέ" της Lacta. Γράφει ο Γιάννης Κυφωνίδης για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή