Σπάστε το ταμπού της υπογονιμότητας κι ελάτε να μιλήσουμε γι΄ αυτό στο Ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ

642 Views
Σπάστε το ταμπού της υπογονιμότητας κι ελάτε να μιλήσουμε γι΄ αυτό στο Ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ Σπάστε το ταμπού της υπογονιμότητας κι ελάτε να μιλήσουμε γι΄ αυτό στο Ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ

 Σπάστε το ταμπού της υπογονιμότητας κι ελάτε να μιλήσουμε γι΄ αυτό στο Ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ

Για πρώτη φορά από τη Θεσσαλονίκη σε όλη την Ελλάδα  το μήνυμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Γονιμότητας

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Γονιμότητας, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου από τις 16.00 ως τις 20.30 στο Ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ πραγματοποιείται Εκδήλωση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για το ευρύ κοινό με τίτλο «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας 2016: Η αρχή για μια νέα ζωή. Ρώτησε & ενημερώσου».
 
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Σωματείου Υποστήριξης Γονιμότητας «Κυβέλη» σε συνδιοργάνωση με το Embryolab, Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.
 
Ειδικοί επιστήμονες στην αναπαραγωγή και τη γονιμότητα: γυναικολόγοι, ουρολόγοι, εμβρυολόγοι, γενετιστές & ψυχολόγοι απαντούν σε ερωτήματα του κοινού, καταρρίπτουν  μύθους, παρουσιάζουν τη σύγχρονη αντίληψη στα θέματα γονιμότητας και προσφέρουν μια σφαιρική και ολοκληρωμένη «γνώση» για το θέμα.
 
Παράλληλα, όλη την εβδομάδα σε κεντρικά σημεία της πόλης εκπρόσωποι του Σωματείου Κυβέλη θα ενημερώνουν το κοινό για τη γονιμότητα και τη σημασία της πρόληψης αλλά και της σωστής διαχείρισης της, σε ειδικά διαμορφωμένα stand.
 
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ενημέρωσης που πραγματοποιούνται  σε όλη την Ευρώπη, τη συγκεκριμένη εβδομάδα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Fertility Europe.
 
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας (31/10 – 6/11), είναι ένας θεσμός, ο οποίος δημιουργήθηκε από την ανάγκη για ορθή ενημέρωση που άπτονται σε θέματα γονιμότητας. Σε αυτές τις εκδηλώσεις συμμετέχουν ευρωπαϊκά σωματεία με κοινές δράσεις, οι οποίες στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τη γονιμότητα.
Στην Ελλάδα, ένα στα πέντε ζευγάρια αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα γονιμότητας! Δεν είναι ταμπού. Ελάτε να το συζητήσουμε: την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου από τις 16.00 ως τις 20.30 στο Ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο