ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΣΥΜΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

448 Views
ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΣΥΜΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΣΥΜΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΣΥΜΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ» 

Τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα «Συμβιώνοντας με το διαδίκτυο: Ευκαιρίες και απειλές. Παράθυρο στις νέες επικίνδυνες ουσίες» που απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς, ενέκρινε στην 4η τακτική του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, σήμερα, Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015.
Την ημερίδα διοργανώνει την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, από τις 18.00, η 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Δίκτυο για την Πρόληψη των Εξαρτήσεων (ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ, ΑΡΓΩ, ΑΡΣΙΣ, ΙΑΝΟΣ, ΣΕΙΡΙΟΣ, ΜΕΘΕΞΙΣ).
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (Μέγαρο Μπίλλη, Πλ. Ιπποδρομίου) εξειδικευμένοι επιστήμονες θα αναφερθούν σε θέματα όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός και η έννοια της εξάρτησης από το διαδίκτυο και ο ρόλος της πρόληψης. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
            Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ενημερωτικού προγράμματος για θέματα πρόληψης εξαρτήσεων, το οποίο ξεκίνησε να υλοποιείται την 1η Δεκεμβρίου του 2014, από το Δίκτυο για την Πρόληψη των Εξαρτήσεων στις Δημοτικές Κοινότητες και στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας.
 
            Υπενθυμίζεται ότι το επιστημονικό προσωπικό των οργανώσεων-μελών του Δικτύου βρίσκεται στα γραφεία της κάθε κοινότητας μια ημέρα την εβδομάδα, από τις 11:00 έως τις 14:00 με το εξής πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται χωρίς οικονομική επιβάρυνση:
·       1η Δημοτική Κοινότητα (Πρ. Κορομηλά 36): Πέμπτη
·       2η Δημοτική Κοινότητα (Μοναστηρίου 93): Πέμπτη
·       3η Δημοτική Κοινότητα (Θεοφίλου 25): Τετάρτη
·       4η Δημοτική Κοινότητα (Κλεάνθους 57, Άνω Τούμπα): Τρίτη
·       5η Δημοτική Κοινότητα (Βασ. Όλγας & 25ης Μαρτίου): Πέμπτη
·        Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας (Ελευθερίας 24, Τριανδρία): Παρασκευή.
Το πρόγραμμα


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη