Ένας ‘Άγγελος της Δημοκρατίας και της Διαφάνειας’, η ακτιβίστρια και μοντέλο Gloria Mika στον μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος.

481 Views
Ένας ‘Άγγελος της Δημοκρατίας και της Διαφάνειας’,  η ακτιβίστρια και μοντέλο Gloria Mika στον μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος. Ένας ‘Άγγελος της Δημοκρατίας και της Διαφάνειας’, η ακτιβίστρια και μοντέλο Gloria Mika στον μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος.

Ένας ‘Άγγελος της Δημοκρατίας και της Διαφάνειας’,  η ακτιβίστρια Gloria Mika στον μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

Η παγκοσμίους φήμης Gloria Mika γεννήθηκε στη Γκαμπόν, είναι μισή Ελληνίδα και  με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση της Skouras running team για να συμμετάσχει στις δράσεις της, στα πλαίσια του Διεθνές Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος.
Η Gloria Mika αποτελεί ενεργό μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας, είναι θερμή υποστηρίκτρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ακτιβίστρια ενώ παράλληλα είναι ιδρυτικό μέλος του ‘School up’ μιας πρωτοβουλίας που στοχεύει στη δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινότητας μαθητών. Το School Up επιδιώκει να επηρεάσει τον κόσμο της εκπαίδευσης με τρεις τρόπους. Αρχικά, προσπαθώντας να γίνει η φωνή όλων των νέων που δεν έχουν πρόσβαση στο θεμελιώδες δικαίωμα της εκπαίδευσης, δεύτερον, υποστηρίζοντας εκπαιδευτικές δράσεις, για περιθωριοποιημένες ομάδες νέων και τέλος βοηθώντας στην ανάπτυξη μιας παγκόσμιας συνείδησης και μιας πιο υπεύθυνης στάσης του πολίτη.
Για όλες τις παραπάνω δράσεις η Gloria έχει χαρακτηριστεί ως «Άγγελος της Δημοκρατίας και της Διαφάνειας». Παράλληλα αποτέλεσε βασική ομιλήτρια σε εισηγήσεις σε όλο τον κόσμο με κύρια θέματα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις αξίες του εθελοντισμού.
Η Gloria αποτέλεσε και μια ισχυρή προσωπικότητα στον χάρτη της Μόδας καθώς πρωταγωνίστησε στις παγκόσμιες εκστρατείες γνωστών οίκων και εταιρειών όπως L”OREAL , Pierre Gardin , Diesel , Givenchi , Rollili κα
Η Gloria Mika θα είναι βασική ομιλήτρια στην επίσημη παρουσίαση της Skouras Running Team , που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 17.00 στο Love Casual Living (Εθνικής Αντιστάσεως 16 – Καλαμαριά)

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή