Νέα γήπεδα στην περιοχή της Νέας Ελβετίας – Κ. Ζέρβας: Η Θεσσαλονίκη αποκτά χώρους άθλησης για όλους

992 Views
Νέα γήπεδα στην περιοχή της Νέας Ελβετίας – Κ. Ζέρβας: Η Θεσσαλονίκη αποκτά χώρους άθλησης για όλους Νέα γήπεδα στην περιοχή της Νέας Ελβετίας – Κ. Ζέρβας: Η Θεσσαλονίκη αποκτά χώρους άθλησης για όλους

 

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 

«Η Θεσσαλονίκη αποκτά χώρους άθλησης για όλους», σημείωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά την υπογραφή σήμερα (03/10) της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου που αφορά την ανακατασκευή των γηπέδων της οδού Παπαναστασίου, στην περιοχή της Νέας Ελβετίας.

Με την ολοκλήρωση των έργων η ανατολική Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει δύο νέα γήπεδα ποδοσφαίρου 8Χ8 και 5Χ5 κι ένα καινούριο γήπεδο μπάσκετ. «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαμορφώνουμε χώρους άθλησης σε κάθε γειτονιά. Με τα νέα γήπεδα στην περιοχή της Νέας Ελβετίας, με τα έξι γήπεδα μπάσκετ που ανακατασκευάσαμε το προηγούμενο διάστημα, με τα γήπεδα που αναβαθμίσαμε στη νέα παραλία, με τους υπαίθριους χώρους άθλησης που δημιουργήσαμε στις γειτονιές, αλλάζουμε το τοπίο και στο κομμάτι του αθλητισμού», υπογράμμισε ο κ. Ζέρβας.

«Στη συμβολή της Παπαναστασίου με τη Βούλγαρη πριν από λίγο καιρό παραδώσαμε ένα καινούριο πάρκο εξοπλισμένο και με αθλητικά όργανα. Σήμερα υπογράφουμε τη σύμβαση για ένα έργο που αφορά τη δημιουργία καινούριων γηπέδων σε μια περιοχή η οποία πραγματικά διψάει για αθλητικούς χώρους», παρατήρησε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδης, τονίζοντας ότι «η δημιουργία χώρων άθλησης είναι στη στόχευσή μας».

Το έργο ανακατασκευής των γηπέδων της Παπαναστασίου, στη Νέα Ελβετία, είναι προϋπολογισμού περίπου 620.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Η υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεσή του έγινε παρουσία και του τεχνικού συμβούλου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Μήτρου.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο