Φεστιβάλ Koυνταλίνι Γιόγκα στη ΧΑΝΘ.

1484 Views
Φεστιβάλ Koυνταλίνι Γιόγκα στη ΧΑΝΘ. Φεστιβάλ Koυνταλίνι Γιόγκα στη ΧΑΝΘ.

 ΄

Έρχεται  το 3ο Φεστιβάλ Koυνταλίνι Γιόγκα Θεσ/νίκης την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, από τις 12:00 έως τις 19:00, στη ΧΑΝΘ. Το θέμα φέτος είναι “Η Δύναμη μέσα μου”.

Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην παράδοση της Κουνταλίνι Γιόγκα σύμφωνα με τη Διδασκαλία του Γιόγκι Μπάτζαν, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε 8 μαθήματα κουνταλίνι γιόγκα με πολλές πρακτικές και διαλογισμούς, από 8 διαφορετικούς δασκάλους. Στο χώρο θα υπάρχει και έκθεση με προϊόντα / υπηρεσίες σχετικά με τη ευεξία. Απευθύνεται σε αρχάριους και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σωματική κατάσταση. 

Το Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα Θεσσαλονίκης, είναι μία εκδήλωση που διοργανώνεται από το 2017, από την ΚΥΤΑ Ελλάς, με σκοπό την ενημέρωση  του κοινού για την φιλοσοφία και τις διδασκαλίες της κουνταλίνι γιόγκα.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο https://kyta.gr/register/ Προαιρετική Δωρεά : 5 ευρώ. 

Περισσότερες πληροφορίες και πρόγραμμα στο https://kyta.gr/thessaloniki/

Η Kundalini Yoga σήμερα θεωρείται από τα πιο αποτελεσματικά είδη γιόγκα καθώς, πέρα από την φυσική ενδυνάμωση, έχει την δύναμη να φέρει σε απόλυτη ευθυγράμμιση σώμα, νου και ψυχή. Εύλογα λοιπόν, η Kundalini Yoga αποκαλείται και «γιόγκα της επίγνωσης» καθώς, σταδιακά διευρύνοντας την συνειδητότητά μας ανοίγει την πρόσβαση στο απεριόριστο δυναμικό που έχουμε όλοι μέσα μας και μας φέρνει σε απόλυτη αρμονία με την αλήθεια της ψυχής μας.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
με 0 Σχόλια 2527 Views
...όταν λέμε Άνω Πόλη εννοούμε την περιοχή από Ολυμπιάδος και προς τα πάνω… Να ξεκινάμε δηλαδή λίγο πιο κάτω απ το Τσινάρι ή στην άλλη πλευρά απ’ το σπίτι του Πασά και ν αρχίσουμε  ν ανεβαίνουμε… Γράφει η Ελένη Γιαννακίδου για την Κουλτουρόσουπα
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο