Παράταση υποβολής αιτήσεων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης - Δήμου Θεσσαλονίκης.

364 Views
Παράταση υποβολής αιτήσεων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης - Δήμου Θεσσαλονίκης. Παράταση υποβολής αιτήσεων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης - Δήμου Θεσσαλονίκης.

Παράταση υποβολής αιτήσεων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης - Δήμου Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), στο πλαίσιο των Κ.Δ. Β.Μ. πρόκειται να υλοποιήσουν 11 προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων διάρκειας 25 ή 50 ωρών (δύο (2) ημέρες την εβδομάδα - πέντε (5) ώρες εβδομαδιαίως) για κάθε τμήμα, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των 20 ατόμων, με πιθανή ημερομηνία έναρξης αρχές Φεβρουαρίου 2015. Για την ακριβή ημερομηνία έναρξης οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.
Έως την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 συμπληρώθηκαν τα τμήματα: Βασικά Γαλλικά Α1, Εικαστικό Εργαστήρι, Θεατρικό Εργαστήρι, Κινηματογράφος, Ιστορία της Τέχνης και Βιολογικά Προϊόντα: Παραγωγή – Πιστοποίηση- Διάθεση.
Σας ενημερώνουμε ότι δίνεται παράταση υποβολής αιτήσεων για τα παρακάτω προγράμματα, μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων:
Αστικοί Λαχανόκηποι (25 ώρες)
Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση (25 ώρες)
Συμβουλευτική σταδιοδρομίας (25 ώρες)
Πρακτικές Συμβουλές υγιεινής διατροφής (25 ώρες)
Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα (50 ώρες)
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα καταθέτονται από τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 και από ώρα 10:00 έως 14:00, στο τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης στην Κ. Καραμανλή 38Β, τηλ. 2310 841109, 2310 841498, μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων.
ΠΡΟΣΟΧΗ: *Επισημαίνουμε ότι είναι απαραίτητη η προσκόμιση φωτοαντιγράφου Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας μέχρι την συμπλήρωση των τμημάτων.

Το ανωτέρω “έργο”, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή