Φωταγωγούνται οι γερανοί... σε εργοτάξια του μετρό

801 Views
Φωταγωγούνται οι γερανοί... σε εργοτάξια του μετρό Φωταγωγούνται οι γερανοί... σε εργοτάξια του μετρό

 


Τα φώτα των γερανών στα εργοτάξια «Αγία Σοφία» και «Πανεπιστήμιο» του μετρό Θεσσαλονίκης ανάβει την Πέμπτη, εν όψει των Χριστουγέννων, η «Αττικό Μετρό ΑΕ», συμμετέχοντας και εφέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις του κεντρικού δήμου. 


«Η Αττικό Μετρό ΑΕ προσκαλεί όλες και όλους την Πέμπτη και ώρα 18.00 στον Σταθμό ''Αγία Σοφία'', όπου σε μια γιορτινή τελετή, συνοδεία του μουσικού συγκροτήματος "Batala Salonica", θα ανάψουν τα φώτα των γερανών» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

«Το Μετρό της Θεσσαλονίκης, έργο που ταλαιπώρησε την πόλη και τους πολίτες, έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια, όπως όλοι διαπιστώνουν, μεγάλη πρόοδο και επιτέλους πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του, καθώς σε δύο χρόνια από σήμερα θα δοθεί σε λειτουργία το σύνολο της βασικής γραμμής από τη Νέα Ελβετία έως τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό» σημείωσε ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό ΑΕ» Γιάννης Μυλόπουλος και πρόσθεσε: «Η λειτουργία του Μετρό θα αλλάξει ριζικά τις κυκλοφοριακές συνθήκες και θα διαμορφώσει μια διαφορετική καθημερινότητα για όλους στη Θεσσαλονίκη. Συμμετέχοντας και εφέτος στις εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης εν όψει των Χριστουγέννων, η Αττικό Μετρό ΑΕ ανάβει τα φώτα των γερανών, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην πόλη. Θα ήθελα με την ευκαιρία, εκ μέρους όλων όσοι εργάζονται για να αποκτήσει η πόλη σύντομα έναν σύγχρονο και ασφαλή μητροπολιτικό σιδηρόδρομο, να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΜετρόΓερανοίΧριστούγεννα

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μάρα Στυλιανουδάκη: «Σπάσε τον Κώδικα του Στρες» από τις εκδόσεις Creamy W Books
Μάρα Στυλιανουδάκη: «Σπάσε τον Κώδικα του Στρες» από τις εκδόσεις Creamy W Books
με 0 Σχόλια 383 Views

Με απτά παραδείγματα, ασκήσεις, σχεδιαγράμματα, μας παίρνει από το χέρι και μας ταξιδεύει σε ονειρικές διαδρομές, προσβάσιμες, εύκολες, κατανοητές και πάνω απ’ όλα εφαρμόσιμες.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή