«Ο γύρος της Γαλλίας... όχι με ποδήλατο αλλά με όχημα και αποσκευή τη γλώσσα». Με ξεναγό και εκπαιδεύτρια τη Μάχη Κωνσταντινίδου στον «Κήπο».

311 Views
«Ο γύρος της Γαλλίας... όχι με ποδήλατο αλλά με όχημα και αποσκευή τη γλώσσα». Με ξεναγό και εκπαιδεύτρια τη Μάχη Κωνσταντινίδου στον «Κήπο». «Ο γύρος της Γαλλίας... όχι με ποδήλατο αλλά με όχημα και αποσκευή τη γλώσσα». Με ξεναγό και εκπαιδεύτρια τη Μάχη Κωνσταντινίδου στον «Κήπο».

«Ο γύρος της Γαλλίας ... όχι με ποδήλατο αλλά με όχημα και αποσκευή τη γλώσσα». Με ξεναγό και εκπαιδεύτρια τη Μάχη Κωνσταντινίδου στον «Κήπο»

   Ταξιδεύοντας και μιλώντας. Γνώρισε την κουλτούρα,τα πρότυπα συμπεριφοράς,τις γεύσεις,τη μουσική. Ό,τι χρειάζεσαι για ένα απολαυστικό και άνετο ταξίδι!
 Πώς να λυθεί η γλώσσα σου σε ένα ταξίδι... στα μέσα μεταφοράς, τα ξενοδοχεία, τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα μουσεία, τα ψώνια και... γενικά πληροφορίες παντός είδους.
   Διάρκεια, 6 εβδομάδες, 2 ώρες την εβδομάδα.Έναρξη αρχές Οκτωβρίου στον πολυχώρο design apoDec, Σφέτσου 3 στο κέντρο της πόλης.

 Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του «Κήπου» βρίσκετε στο facebook -εδώ

Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές στα σεμινάρια του Κήπου μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση kiposseminaria@gmail.com ή στο τηλ. 6949 12 17 87(κα Θεοδοσία Κωνσταντινίδου).

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Συνεχίζονται οι προβολές της παράστασης «Όνειρο στο κύμα, Έρως Ήρως» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.
Συνεχίζονται οι προβολές της παράστασης «Όνειρο στο κύμα, Έρως Ήρως» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.
με 0 Σχόλια 682 Views

 Το «Όνειρο στο κύμα, Έρως Ήρως», η παράσταση που βασίζεται στα ομώνυμα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε διδασκαλία ερμηνείας και σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή