Φοιτητική εβδομάδα στο ΑΠΘ. Πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων.

234 Views
 Φοιτητική εβδομάδα στο ΑΠΘ. Πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων. Φοιτητική εβδομάδα στο ΑΠΘ. Πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων.

 Φοιτητική εβδομάδα στο ΑΠΘ. Πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Οδός Λογοτεχνίας 15
Ελάτε όλοι στο κυνήγι λογοτεχνικού θησαυρού με θέμα τη Θεσσαλονίκη! Λύστε γρίφους, διασκεδάστε και κερδίστε! Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας:
 
Ημερομηνίες: ΑπόΔευτέρα 9/5 έως Τρίτη 31/5
 
Agape Student
Περιβαλλοντική Εκδρομή: Ανακαλύπτοντας τα μυστικά μονοπάτια στο Φράγμα Θέρμης
Θα εξερευνήσουμε τα μονοπάτια που ξεκινούν από το φράγμα Θέρμης. Ξεκινώντας από την Πλατεία της Θέρμης, πεζοπορούμε! Επιστρέφουμε στο φράγμα, ανεφοδιαζόμαστε και συνεχίζουμε με ομαδικά παιχνίδια και με πολλές εκπλήξεις! Ο καθένας είναι υπεύθυνος να φροντίσει για τη σίτισή του.
Δηλώσεις συμμετοχής στο 6937554755. Πληροφορίες στη σελίδα μας στο Facebook: Agape Student Thessaloniki
 
Ημερομηνία: Σάββατο 14/5
Ώρα: 09:30
Χώρος Συνάντησης: Κεντρική Πλατεία Θέρμης

 
Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης "Ο Λεπενιώτης", Σύλλογος Βλάχων Φοιτητών Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Δωδεκανησίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης
Κυνήγι Θησαυρού
 
Νομίζετε ότι γνωρίζετε αρκετά για τις ελληνικές παραδόσεις; Αν ναι, δηλώστε συμμετοχή στο παιχνίδι που ετοιμάζουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Θεσσαλονίκης. Αν όχι, ελάτε να μάθετε παίζοντας! Βλάχοι, Δωδεκανήσιοι, Κρητικοί, Πόντιοι και Σαρακατσάνοι ενώνονται και δημιουργούν ένα κυνήγι θησαυρού, διαφορετικό από όλα τα άλλα, με κοινό σημείο την παράδοση!
 
Ημερομηνία: Τρίτη 17/5
Ώρα: 13:00
Χώρος Συνάντησης: Πλατεία Χημείου
 
Φτου και Βγαίνω
Στούντιο Τσέχωφ
 
Η θεατρική Φοιτητική Ομάδα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης "Φτου και Βγαίνω" ξαναχτυπά! Τρία μονόπρακτα του Τσέχωφ (Πρόταση Γάμου, Αρκούδα και Επέτειος) θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια σας! Η παράστασή μας με το όνομα "Στούντιο Τσέχωφ" θα σας κάνει να γελάσετε, να ταξιδέψετε στη Ρωσία του 19ου αιώνα και να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ παρέα με τους αστείους, παράξενους, εκκεντρικούς, όμως πέρα για πέρα αληθινούς ήρωες του Τσέχωφ!!!
 
Ημερομηνίες: Τρίτη 17/5 και Πέμπτη 19/5
Ώρα: 20:00
Χώρος διεξαγωγής: Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, Γ. Βαφοπούλου 3

 
Μουσική και Μαθηματικά: Μια αέναη σχέση
Ανακαλύπτοντας την σχέση της μουσικής μεγάλων συνθετών με μαθηματικές έννοιες και θεωρίες. Τα μαθηματικά σαν επεξηγηματικό εργαλείο των μουσικών έργων αλλά και σαν πηγή μουσικής δημιουργίας.
 
Ημερομηνία: Τρίτη 17/5
Ώρα: 20:30
Χώρος διεξαγωγής: Μουσικό Κολέγιο, Β. Όλγας 116 & Π. Συνδίκα 8
 
 
ΈκθεσηΕυρωπαϊκώνΠανεπιστημίων
The Department of European Educational Programmes is organizing a Universities’ Fair where Erasmus students will present their Home Institutions to fellow Greek students of Aristotle University of Thessaloniki as future outgoing students. Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων διοργανώνει μία Έκθεση Πανεπιστημίων, όπου φοιτητές Erasmus θα παρουσιάσουν τα Πανεπιστήμιά τους σε φοιτητές του Α.Π.Θ. που ενδιαφέρονται για κινητικότητα μέσω του προγράμματος Erasmus.
 
Ημερομηνία: Τετάρτη 18/5
Ώρα: Από 15:00 έως 19:00
Χώρος διεξαγωγής: Φουαγιέ Κτιρίου Διοίκησης
 
IAESTE
Sail the boat!
 
Θέλετε να γίνετε μηχανικός για μια μέρα; Τώρα είναι η ευκαιρία σας! Ελάτε να κατασκευάσετε μια γέφυρα με απλά υλικά και να πλεύσετε τη βάρκα σας!
 
Ημερομηνία: Πέμπτη 19/5
Ώρα: 12:00
Χώρος διεξαγωγής: Κεντρική είσοδος Πολυτεχνικής Σχολής

 
The Triple Helix
InnovationLab by The Triple Helix Aristotle
H ομάδα The Triple Ηelix Aristotle φέρνει τους φοιτητές σε επαφή με την έρευνα και την καινοτομία και τους προτρέπει να ξεκινήσουν δικά τους projects.
 
Ημερομηνία: Παρασκευή 20/5
Ώρα: 17:00
Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα Συνελεύσεων Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ
 
Αιμοδοτώ και ΠΜΣ Κοινωνικής Ψυχολογίας και Ψυχοκοινωνικών Παρεμβάσεων
What about blood?
 
Πόσα πραγματικά γνωρίζεις για την εθελοντική αιμοδοσία; Έλα να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου και να καταρρίψεις τους πιο συνηθισμένους μύθους σε ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων, όπου οι απαντήσεις σου αλλάζουν την τροπή του παιχνιδιού.
 
Ημερομηνία: Παρασκευή 20/5
Ώρα: 18:00 - 21:00
Χώρος διεξαγωγής: Παλαιό Φωτοτυπείο Κάτω Λέσχης
 
Γάλλοιπεριηγητές - Les voyageurs français
Live your french myth in GREECE / Vivez votre mythe français en GRECE
 
Μύθος ή πραγματικότητα; Έλα και μάθε! Οι "Γάλλοι περιηγητές" θα λύσουν κάθε απορία σου. Μία μοναδική χαλλλαρή γαλλική εμπειρία σε περιμένει στο Α.Π.Θ! Au revoir!
 
Ημερομηνία: Παρασκευή 20/5
Ώρα: 19:00
Χώρος διεξαγωγής: Αύλειος Χώρος του Κέντρου Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσώ
 
Μουσική Συναυλία στα Γρασίδια της Φιλοσοφικής
 
Παρασκευή 20/5
Ώρα έναρξης: 22:00
 
Έντεκα

Έχοντας σαν βάση και πηγή έμπνευσης την ελληνόφωνη ροκ πειραματιζόμαστε με διασκευές και δικές μας δημιουργίες, εμπλουτίζοντας τα κομμάτια με στοιχεία funk.
 
ΜέθΩδος των τριών
Μουσικό σχήμα έντεχνου - ρετρό ρεπερτορίου

Με ιδιαίτερη αδυναμία σε ρετρό μελωδίες "μιας άλλης εποχής", χωρίς, όμως, να λείπουν οι σύγχρονες έντεχνες αναλαμπές, σας καλούμε σε μια μουσική διαδρομή μέσα στο χρόνο.

Ντεμέκ Μπουζούκ
Οι Ντεμέκ Μπουζούκ είναι ένα νεανικό λαϊκό συγκρότημα. Επηρεασμένοι, ο καθένας από διαφορετικά μουσικά ειδή που συνδυάζονται, δημιουργούν μια ηχητική πανδαισία που μπορείτε να απολαύσετε στο stage της φοιτητικής εβδομάδας.
 
Σάββατο 21/5
Ώρα έναρξης: 22:00
 
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΑ
Ελληνόφωνη rock μουσική
 
Δυνατή, έντονη, ζωντανή, σκληρή rock μουσική σε "μεταλλικές" αποχρώσεις, σε δύο μόνο λέξεις: ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΑ! Νέο EP *Με Το Εγώ Σου*, μόλις κυκλοφόρησε! Rock on!
 
SHOTGUNZ
 
Ηeavy rock συγκρότημα από Θεσσαλονίκη. Εμφανίσεις σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά της πόλης, Αθήνα και επαρχία. Κυκλοφορία πρώτου album «Based on a true story» - ROAR records, Νοέμβριος 2015.
 
RedWay
 
Είμαστε ένα συγκρότημα κυρίως ελληνικού και ξένου ροκ ακούσματος. Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε βοήθησε στο να καταφέρουμε να κάνουμε αρκετές εμφανίσεις με γνωστά ονόματα. Η έλλειψη οικονομικής ενίσχυσης μάς εμποδίζει στην ηχογράφηση δικών μας έτοιμων τραγουδιών. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε δυναμικά και ευδιάθετα με σκοπό τη διασκέδαση του κόσμου, αλλά και τη δικιά μας.
 
ε.ΜΜΕ.ίς (φοιτητικό περιοδικό και ραδιόφωνο τμήματος Δημ. & Μ.Μ.Ε.)
Κυριακή, εΜΜΕίς κι εσείς
 
Το ε.ΜΜΕ.ίς, το περιοδικό του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε., θα χαρεί να σας γνωρίσει από κοντά. Μουσική, έκθεση φωτογραφίας και κειμένων θα γεμίσουν το απόγευμα.
 
Ημερομηνία: Κυριακή 22/5
Ώρα: 18:00
Χώρος διεξαγωγής: Λευκός Πύργος
 
Bio AUTh Team – BAT
Το Thess CheckPoint έρχεται στο ΑΠΘ και βοηθά στην καταπολέμηση του ΗΙV!
 
Διεξοδική ενημέρωση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και δυνατότητα γρήγορων τεστ ελέγχου για τον ιο HIV, προς εξοικείωση των φοιτητών για την πρόληψη και θεραπεία τους.
 
Ημερομηνίες: Από Δευτέρα 23 έως Παρασκευή 27/5
Ώρα: Από 11:00 έως 17:00
Χώρος διεξαγωγής: Ιατρείο ΑΠΘ
 
 
Ομάδα Διαχείρισης και Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΟΔΑΚ)
Μάθε πώς να προστατεύεις τον εαυτό σου και τους άλλους.
 
Η Ομάδα Διαχείρισης και Αντιμετώπισης Καταστροφών σας καλεί για να μάθετε να προστατεύεται τον εαυτό σας και τους άλλους. Σας περιμένουμε όλους εκεί! 
 
Ημερομηνία: Δευτέρα 23/5
Ώρα: Από15:00 έως 18:00
Χώρος διεξαγωγής: Υπόστεγο ΝΟΠΕ και Κτίριο Διοίκησης

 
Αιμοδοτώ και ΠΜΣ Κοινωνικής Ψυχολογίας και Ψυχοκοινωνικών Παρεμβάσεων
Καραόκε: "Μια σταγόνα... τραγουδιού"
 
Είσαι επαγγελματίας τραγουδιστής; Έχεις υπέροχη φωνή; Δεν έχει σημασία γιατί σε αυτό το καραόκε πάρτυ διασκεδάζουμε τραγουδώντας για το αίμα με θετική και χιουμοριστική διάθεση. 
 
Ημερομηνία: Δευτέρα 23/5
Ώρα: Από 18:00 έως 21:00
Χώρος διεξαγωγής: Γυάλινο Στέκι Κάτω Λέσχης
 
 
IVSA Thessaloniki/IVSA Animal Welfare Committee
Debate on Animal Welfare
 
Οι σκύλοι που δεν υιοθετούνται από τα καταφύγια μέσα σε 20 ημέρες από την προσκόμισή τους, υποβάλλονται σε ευθανασία. Στα ζώα τα οποία προορίζονται για θρησκευτική σφαγή, δε γίνεται αναισθησία. Αυτά και πολλά παρόμοια αμφιλεγόμενα ζητήματα ευζωίας θα συζητηθούν, και θα ακουστούν επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές.
 
Ημερομηνία: Παρασκευή 27/5
Ώρα: 18:30
Χώρος διεξαγωγής: Τμήμα Κτηνιατρικής Αίθουσα Τσιρογιάννης
 
 
Θεατρική Ομάδα Φιλολογίας
Ο Υμπύ Τύραννος (Διασκευή από τα έργα του Alfred Jarry και του Πέτρου Μάρκαρη)
 
Βρισκόμαστε στην Πολωνία, όπου ο άπληστος Υμπύ παίρνει την εξουσία, ανατρέποντας το βασιλιά Βέντσελ. Θα αλλάξει, όμως, ο νέος βασιλιάς τη ζωή του λαού;  
 
Ημερομηνίες: Παρασκευή 27, Σάββατο 28, Κυριακή 29/5
Ώρα: 21:00
Χώρος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Νέας Πτέρυγας Φιλοσοφικής

 
Θεατρική ομάδα Συλλόγου Φοιτητών ΤΕΦΑΑ Σερρών
Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων
 
Η Αλίκη Κίνγκσλεϊ είναι ένα νεαρό κορίτσι με παράξενα όνειρα και τρελές ιδέες, όπως ακριβώς και ο πατέρας της. Ένας κανονισμένος γάμος με ένα Λόρδο, ένα ανυπόμονο Λευκό Κουνέλι με γιλέκο και ένα λαγούμι κάνουν τα όνειρά της να ζωντανέψουν. Δυο μαύρα φτερά και μια Βασίλισσα γεμάτη πικρία σπέρνουν τον φόβο και η Αλίκη είναι η μόνη που μπορεί να τους σταματήσει. Η σκακιέρα είναι έτοιμη. Τα πούλια έχουν στηθεί και οι Λευκοί παίζουν πρώτοι.
 
Ημερομηνία: Δευτέρα 30/5
Ώρα: 20:00
Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.
 
 
Οδός Λογοτεχνίας 15 (εκδήλωση λήξης)
 
Διασχίστε μαζί μας το λογοτεχνικό μονοπάτι που οδηγεί στην “ΟΔΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ 15”, με βράβευση των νικητών, ομιλίες γνωστών συγγραφέων, τραγούδια και πολλά ακόμη!
 
Ημερομηνία: Τρίτη 31/5
Ώρα: 18:00
Χώρος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης
 
 
Phototopos Φωτογραφική Ομάδα ΑΠΘ
Πορτραίτο
 
Η έκθεση φωτογραφίας του Phototopos εξερευνά το ανθρώπινο πορτραίτο. Άνθρωποι κοντινοί ή άγνωστοι όλων των εθνικοτήτων αποτελούν το φωτογραφικό θέμα των μελών της ομάδας. Τα μέλη του Phototopos είναι διδάσκοντες, εργαζόμενοι και φοιτητές του ΑΠΘ και η ομάδα μετρά τρία χρόνια ζωής. Αυτή είναι η τέταρτη της έκθεση. 
 
Ημερομηνίες: ΑπόΤρίτη 31/5 έως Παρασκευή 17/6
Χώρος διεξαγωγής: Ισόγειο Κτιρίου Διοίκησης ΑΠΘ

 
ΚΑΤΑ ΤΕΑΜ
Επίδειξη KARATE
 
"Παρουσίαση του αθλήματος του ΚΑΡΑΤΕ μια σύγχρονη μαχητική τέχνη από γυναικεία ομάδα. Επίδειξη ομαδικού ΚΑΤΑ (αγωνίσματος του καράτε) τυποποιημένη μορφή μάχης με φανταστικό αντίπαλο και εν συνεχεία γίνεται κανονική μάχη."
 
Ημερομηνία: Τετάρτη 1/6
Ώρα: 19:30
Χώρος διεξαγωγής: Πλατεία Χημείου
 
 
Bald Theatre
Θεατρική παράσταση με τίτλο: "Σε κατάσταση εξαίρεσης του Φαλκ Ρίχτερ"
 
Αν είσαι τυχερός, επιλέγεσαι να ζήσεις μέσα από το συρματόπλεγμα. Η απόδοσή σου καταγράφεται. Οφείλεις να είσαι ευτυχισμένος. Έξω από το συρματόπλεγμα, ακούγονται κραυγές τη νύχτα.  Και κάποιος κρυφά κάθε βράδυ ανοίγει την πύλη.
 
Ημερομηνία: Παρασκευή 3/6
Ώρα: 20:00
Χώρος διεξαγωγής: Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, Γ. Βαφοπούλου 3
 
Θεατρική Ομάδα Φιλολογίας
Ο Υμπύ Τύραννος (Διασκευή από τα έργα του Alfred Jarry και του Πέτρου Μάρκαρη)
 
Βρισκόμαστε στην Πολωνία, όπου ο άπληστος Υμπύ παίρνει την εξουσία, ανατρέποντας το βασιλιά Βέντσελ. Θα αλλάξει, όμως, ο νέος βασιλιάς τη ζωή του λαού;  
 
Ημερομηνίες: Παρασκευή 3/6, Σάββατο 4/6, Κυριακή 5/6, Δευτέρα 6/6
Ώρα: 21:00
Χώρος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Νέας Πτέρυγας Φιλοσοφικής

 
MANIFESTO
Να Εκφράζεσαι, Να Κινείσαι, Να Μιλάς!
 
Παράσταση Παιδαγωγικής Θεάτρου με βάση τις μάσκες Κομμέντια ντελ' Αρτε
 
Ημερομηνία: Σάββατο 4/6
Ώρα: 20:00
Χώρος διεξαγωγής: Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, Γ. Βαφοπούλου 3
 
 
Άνθρωπος 1
Θεατρική Παράσταση «Άνθρωπος 4Χ4»
 
Αυτοτελής - βιωματική αναπαράσταση προσωπικών ιστοριών νέων ανθρώπων με διαδραστικό χαρακτήρα και επικοινωνία με το κοινό.
Autonomous - experiential representation of young people's personal stories with interactive character and communication with the audience.
 
Ημερομηνία: Σάββατο 4/6
Ώρα: 20:00
Χώρος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης
 
 
AIESEC
Global Village
 
Γνώρισε δεκάδες άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς, τις συνήθειές τους και τις παραδόσεις τους μέσα σε μια μέρα, μέσα από ένα παγκόσμιο χωριό. Το Global Village είναι η εκδήλωση όπου γιορτάζουμε με την πολυπολιτισμικότητα και τον εθελοντισμό σε μία μέρα! Σε περιμένουμε!
 
Ημερομηνία: Σάββατο 11/6
Ώρα: 19:30
Χώρος διεξαγωγής: Αίθριο Αμφιθεάτρου Κεντρικής Βιβλιοθήκης

 
Harmony in Motion & Βυζαντινή χορωδία του Α.Π.Θ.
"ΚΛΙΜΑΞ" (Σωματικό θέατρο με Βυζαντινούς ύμνους)
 
Μια πρωτοποριακή παράσταση που σκιαγραφεί το κύκλο της ζωής. Μέσα από την εναλλαγή εικόνων και δράσης αλλά και την αμεσότητα του ήχου το κοινό προσκαλείται σ’ ένα ταξίδι μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας.
 
Ημερομηνία: Τετάρτη 15/6
Ώρα: 19:30
Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.
 
 
Η Τέχνη ως ανατροπή και η Τέχνη ως υπέρβαση
(Σοφία Εμμανουηλίδου, Χριστιάνα Παπακώστα)
 
Θέλοντας να ξεφύγουμε από την «απτή» πραγματικότητα, δημιουργήθηκε οπτικοακουστικό υλικό με στόχο την επίκληση στη δημιουργική φαντασία ώστε να επιτευχθεί εσωτερικός διάλογος.
 
Ημερομηνία: Πέμπτη 16/6
Ώρα: 19:00
Χώρος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης
 
 
EU Careers AUTH
Drink 'n' Meet
 
Φοιτητές συνομιλούν και ενημερώνονται από EU officials σε σχέση με τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους σε Ευρωπαϊκά όργανα.
 
Ημερομηνία: Παρασκευή 17/6
Ώρα: 19:00
Χώρος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης

 
Αιμοδοτώ και ΠΜΣ Κοινωνικής Ψυχολογίας και Ψυχοκοινωνικών Παρεμβάσεων
What about blood?
 
Πόσα πραγματικά γνωρίζεις για την εθελοντική αιμοδοσία; Έλα να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου και να καταρρίψεις τους πιο συνηθισμένους μύθους σε ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων, όπου οι απαντήσεις σου αλλάζουν την τροπή του παιχνιδιού.
 
Ημερομηνία: Σάββατο 24/6
Ώρα: Από18:00 έως 21:00
Χώρος διεξαγωγής: Αύλειος χώρος Κυλικείου Κεντρικής Βιβλιοθήκης


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Συμμαχία Δήμου Θεσσαλονίκης – εθελοντών για το περιβάλλον
Συμμαχία Δήμου Θεσσαλονίκης – εθελοντών για το περιβάλλον
με 0 Σχόλια 411 Views
Μια πλατιά συμμαχία για μια πόλη πιο όμορφη, πιο πράσινη και πιο φιλική σχημάτισαν ο Δήμος Θεσσαλονίκης κι ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών που συμμετείχαν ενεργά στις παράλληλες δράσεις καθαρισμού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή