Μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον για το έργο του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων

433 Views
Μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον για το έργο του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων Μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον για το έργο του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων

 Στις 29/05/2019 πραγματοποιήθηκε για 18η συνεχόμενη χρονιά, η εκδήλωση του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων στην κινηματογραφική αίθουσα Φαργκάνη στη Θεσσαλονίκη. Η μουσική επένδυση της εκδήλωσης έγινε από τους Blue Duets όπου ακούστηκαν μουσικά κομμάτια του χθες και του σήμερα σε πολύ ξεχωριστές διασκευές από τον Ανδρέα Μαρκάτη συνοδευόμενα από την υπέροχη φωνή της Χαρίκλειας Μαρή, μαγεύοντας το κοινό.

Το γεγονός αυτό με την μεγάλη προσέλευση του κόσμου δημιούργησε μια χαλαρή και συγχρόνως εορταστική ατμόσφαιρα. Ακολούθως, η χορευτική ομάδα του ΑΠΘ πρόσφερε ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα υπό τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς της latin μουσικής. Κεντρικοί παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι Πρόδρομος Κοφσανίδης και η Όλγα Δριβάκου. Τα πειράγματα, τα αστεία και ο διάλογος μεταξύ τους ήταν άκρως διασκεδαστικοί φανερώνοντας την καλή χημεία που είχαν και βοηθούσαν στο ξετύλιγμα της ιστορίας του Οργανισμού.

Η έναρξη της προβολής έγινε πολύ πετυχημένα μ’ ένα mini story «απαγωγής» των Υπεύθυνων του Οργανισμού (Δήμητρα Μουταφίδου, Κώνσταντίνος Τσίπτσιος, Ιωάννα Παπαμιχαήλ) μέσα από το οποίο μπορούσε να διακρίνει κανείς και χιουμοριστικές πινελιές, με το κοινό να το απολαμβάνει πάραυτα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες των προηγούμενων χρόνων του Οργανισμού σε διάφορους τομείς (Εοε Channel, E-Cloud, Εοε Radio, Εοε Lab, Εοε Research) καθώς και τι αναμένεται να προβληθεί άμεσα, αφού νέες παραγωγές ετοιμάζονται και πάλι να καταπλήξουν το αναγνωστικό, τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό κοινό (Εοε Series, APE HUNTERS, Ψυχολογία Προσωπικοτήτων, Προσωπικότητες, Εοε Report, Αποκάλυψις, Μύθοι και Θρύλοι Θεσσαλίας- ξεχασμένα μοναστήρια).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η επιτυχία του οργανισμού οφείλεται στην πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία προς ενημέρωση και τέρψιν του κοινού. Ταυτόχρονα η διεισδυτική ματιά των συνεργατών του Οργανισμού που προσπαθούν κάθε φορά να οδηγήσουν την έρευνα «ένα σκαλοπάτι πιο πάνω» αφού θεωρείται αμετάθετο χρέος η αμερόληπτη καταγραφή της αλήθειας. Το κοινό αγκαλιάζει και αναγνωρίζει αυτήν την προσπάθεια του Οργανισμού και το αποδεικνύει με την επιλογή και τις προβολές τους, που χρόνο το χρόνο παρουσιάζουν μια ανοδική τάση και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Clickbait Τίτλοι: δείτε τους πριν τους κατεβάσουν! (αμήν και πότε).
Clickbait Τίτλοι: δείτε τους πριν τους κατεβάσουν! (αμήν και πότε).
με 0 Σχόλια 169 Views

Έπεσε το ίνσταγκραμ με την φωτογραφία της Μενεγάκη με μαγιό! Μόνο που ήταν η χιλιοστή φέτος το καλοκαίρι… και μόνο που εκτός από αυτήν στην θάλασσα, δεν έπεσε κανένας πουθενά μετά από αυτήν την ανάρτηση. Από την Ιωάννα Δούνδη.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή