Φοιτητής του ΑΠΘ ο νέος Πρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Φοιτητών Erasmus

726 Views
Φοιτητής του ΑΠΘ ο νέος Πρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Φοιτητών Erasmus Φοιτητής του ΑΠΘ ο νέος Πρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Φοιτητών Erasmus

 
 
 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Πανευρωπαϊκή Γενική Συνέλευση του Δικτύου Φοιτητών Erasmus (ESN), που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.
 
Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνέλευσης, λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις από τα μέλη του Δικτύου στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή της δομής του σε σημαντικό βαθμό. Συγκεκριμένα, ψηφίστηκε το  νέο 6ετές στρατηγικό πλάνο και εγκρίθηκε το όραμα για την πορεία του Δικτύου τα επόμενα χρόνια, ενώ δόθηκε σημαντική έμφαση στον κοινωνικό χαρακτήρα και τη συμβολή του ESN στην κοινωνία μέσα από τον πυλώνα δράσης Social Inclusion. Παράλληλα, εγκρίθηκαν το νέο ανανεωμένο λογότυπο και η διεξαγωγή της επόμενης Πανευρωπαϊκής Γενικής Συνέλευσης στη Σουηδία το 2020. Τέλος, εκλέχθηκε το νέο Προεδρείο του Δικτύου για το 2019-2020.
 
Το ΑΠΘ είναι ιδιαίτερα περήφανο, καθώς νέος Πρόεδρος του ESN International εκλέχθηκε ο μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου, Κωστής Γιαννίδης, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών του Δικτύου και να συγκεντρώσει το 67,2% των ψήφων έναντι του 28,07% που συγκέντρωσε η δεύτερη υποψήφια από την Τσεχία.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος του Δικτύου προέρχεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, παρόλο που στο παρελθόν είχαν εκλεγεί 3 φορές Πρόεδροι από ΑΕΙ της Ελλάδας.
Ο Κωστής Γιαννίδης έχει διατελέσει Πρόεδρος του τοπικού συλλόγου φοιτητών Erasmus του ΑΠΘ, καταφέρνοντας να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει ο σύλλογος σε αλλοδαπούς και Έλληνες φοιτητές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια έχει τη θέση του Εθνικού Προέδρου του ESN Greece, φτάνοντας το ελληνικό Δίκτυο πιο ψηλά από ποτέ.
 
Φωτογραφία : Το νέο Δ.Σ. του ESN International: (από αριστερά) ο Υπεύθυνος Προγραμμάτων Δικτύου, Kaspars Ãlbenīca, η Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Sabina Achim, η Αντιπρόεδρος, Tajana Mohnacki, και ο Πρόεδρος, Κωστής Γιαννίδης

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: το απολαυστικό μιούζικαλ «Mamma mia» στο Ράδιο Σίτυ
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: το απολαυστικό μιούζικαλ «Mamma mia» στο Ράδιο Σίτυ
με 6 Σχόλια 1795 Views

...για να δείτε για να δείτε το απολαυστικό μιούζικαλ «Mamma mia» με Νάντια Κοντογεώργη, Χρήστος Πλαΐνη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Μουμούρη, Μιχάλη Μαρίνος κ.ά. στο Ράδιο Σίτυ


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη