Φοιτητής του ΑΠΘ ο νέος Πρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Φοιτητών Erasmus

460 Views
Φοιτητής του ΑΠΘ ο νέος Πρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Φοιτητών Erasmus Φοιτητής του ΑΠΘ ο νέος Πρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Φοιτητών Erasmus

 
 
 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Πανευρωπαϊκή Γενική Συνέλευση του Δικτύου Φοιτητών Erasmus (ESN), που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.
 
Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνέλευσης, λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις από τα μέλη του Δικτύου στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή της δομής του σε σημαντικό βαθμό. Συγκεκριμένα, ψηφίστηκε το  νέο 6ετές στρατηγικό πλάνο και εγκρίθηκε το όραμα για την πορεία του Δικτύου τα επόμενα χρόνια, ενώ δόθηκε σημαντική έμφαση στον κοινωνικό χαρακτήρα και τη συμβολή του ESN στην κοινωνία μέσα από τον πυλώνα δράσης Social Inclusion. Παράλληλα, εγκρίθηκαν το νέο ανανεωμένο λογότυπο και η διεξαγωγή της επόμενης Πανευρωπαϊκής Γενικής Συνέλευσης στη Σουηδία το 2020. Τέλος, εκλέχθηκε το νέο Προεδρείο του Δικτύου για το 2019-2020.
 
Το ΑΠΘ είναι ιδιαίτερα περήφανο, καθώς νέος Πρόεδρος του ESN International εκλέχθηκε ο μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου, Κωστής Γιαννίδης, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών του Δικτύου και να συγκεντρώσει το 67,2% των ψήφων έναντι του 28,07% που συγκέντρωσε η δεύτερη υποψήφια από την Τσεχία.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος του Δικτύου προέρχεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, παρόλο που στο παρελθόν είχαν εκλεγεί 3 φορές Πρόεδροι από ΑΕΙ της Ελλάδας.
Ο Κωστής Γιαννίδης έχει διατελέσει Πρόεδρος του τοπικού συλλόγου φοιτητών Erasmus του ΑΠΘ, καταφέρνοντας να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει ο σύλλογος σε αλλοδαπούς και Έλληνες φοιτητές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια έχει τη θέση του Εθνικού Προέδρου του ESN Greece, φτάνοντας το ελληνικό Δίκτυο πιο ψηλά από ποτέ.
 
Φωτογραφία : Το νέο Δ.Σ. του ESN International: (από αριστερά) ο Υπεύθυνος Προγραμμάτων Δικτύου, Kaspars Ãlbenīca, η Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Sabina Achim, η Αντιπρόεδρος, Tajana Mohnacki, και ο Πρόεδρος, Κωστής Γιαννίδης

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο
 • Το.. λάθος της στο σεξ που προδίδει ότι σας απατά
  Το.. λάθος της στο σεξ που προδίδει ότι σας απατά

   Σε κάθε ζευγάρι υπάρχει το "πράσινο τερατάκι" της ζήλειας και της αμφισβήτησης για το κατά πόσον ο ένας είναι αφοσιωμένος και πιστός στον άλλο. Όσον αφορά τις γυναίκες, ωστόσο, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να "προδώσει" το αν έχουν απατήσει τον σύντροφό τους...


  Περισσότερα ...
 • Αφθώδης Στοματίτιδα.
  Αφθώδης Στοματίτιδα.

   Στη χαβούζα του ’20 επιπλέουν (με σειρά εμφάνισης) ένας καράφλας οδηγός ΚΤΕΛ, η γιαγιά μου, ο Τζορτζ Όργουελ, ο Αμβρόσιος, η θεία Τούλα, ο Μπακογιάννης, η Λέχου, ένας υποψήφιος πανελληνίων με αφθώδη στοματίτιδα, εγώ, εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο και ο άλλος που θα το αγνοήσει. Γράφει η Ντόρα Παπάζη.

  Περισσότερα ...
 • Αύγουστος Κορτώ: «Οταν είπα στη μάνα μου ότι μου αρέσουνε τ΄αγόρια»…
  Αύγουστος Κορτώ: «Οταν είπα στη μάνα μου ότι μου αρέσουνε τ΄αγόρια»…

   Ο Έλληνας συγγραφέας, που δεν έχει κρύψει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, γράφει με αφορμή τη σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, για την ανάγκη να σκοτώσουμε τη ντροπή...


  Περισσότερα ...

Περισσότερη Παράξενη ζωή