Συνεργασία Δήμου Θεσσαλονίκης και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου στις δράσεις του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL

317 Views
Συνεργασία Δήμου Θεσσαλονίκης και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου στις δράσεις του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL Συνεργασία Δήμου Θεσσαλονίκης και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου στις δράσεις του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL

Συνεργασία Δήμου Θεσσαλονίκης και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου στις δράσεις του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL

            Τη σύμπραξη και τη διεύρυνση της συνεργασίας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) στις δράσεις του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν σήμερα, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης.
            Για ενδυνάμωση της σχέσης ανάμεσα στο Δήμο και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έκανε λόγο ο Σπύρος Πέγκας, εστιάζοντας στις δράσεις τουριστικής και εμπορικής ανάπτυξης και συνέχισε: “Έχουμε ξεκινήσει ήδη μια συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και τώρα συντονιζόμαστε με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο και τα χιλιάδες μέλη του για τη διάδοση των εκδηλώσεων του THESSALONIKI  FOOD FESTIVAL και των δράσεων για τον τουρισμό και την αγορά, με τη συγκρότηση ενός Συντονιστικού Οργάνου, προκειμένου να δρομολογηθούν κινήσεις και δράσεις, όπως η προσέλκυση καταναλωτών στο εμπορικό - ιστορικό κέντρο και η δημιουργία Κάρτας Αγοράς, με απώτερο στόχο τη διάχυση των εσόδων από τον τουρισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερες επαγγελματικές ομάδες».
            Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Ζορπίδης, ανέφερε ότι το Επιμελητήριο, που διαθέτει 60.000 μέλη από 195 συνολικά επαγγέλματα, στέκεται αρωγός στις μεγάλες   διοργανώσεις του Δήμου, όπως είναι η Χριστουγεννιάτικη Αγορά Τοπικών Προϊόντων στο πλαίσιο του THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, αλλά και σε όσες θα ακολουθήσουν με τη σύμπραξη μελών του επιμελητηρίου, τονίζοντας: «Η γαστρονομία λειτουργεί προσθετικά στον τομέα του τουρισμού και τα περισσότερα μέλη μας σχετίζονται μαζί της. Ως επίσημος φορέας των επαγγελματιών της πόλης, έχουμε απευθύνει διαδικτυακή πρόσκληση, ώστε να πάρουν ενεργά μέρος σε ανάλογες εκδηλώσεις”.
             Επισημαίνεται ότι η Χριστουγεννιάτικη Αγορά Τοπικών Προϊόντων της ερχόμενης Κυριακής, θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Δημαρχείου, από τις 11.00 έως τις 17:00 με διάθεση τοπικών προϊόντων σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο και το Σύλλογο Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου (Σ.Ε.Π.Ι.Κ.)
            Το Επιμελητήριο θα συμμετάσχει ακόμη στο φιλανθρωπικό brunch, στο ξενοδοχείο “The Met Hotel”, όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ελληνικού πρωινού του Γαστρονομικού Οδηγού Πόλης, στις 21 Δεκεμβρίου. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Β. Ελλάδος Παιδιών Πασχόντων από την Κυστική Ίνωση.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
ΘΒΘ 2020: Αποδόθηκαν τα βραβεία στη καλύτερη παράσταση της χρονιάς, «Ιστορία χωρίς Όνομα».
ΘΒΘ 2020: Αποδόθηκαν τα βραβεία στη καλύτερη παράσταση της χρονιάς, «Ιστορία χωρίς Όνομα».
με 0 Σχόλια 3129 Views

 Στα χέρια των νικητών της καλύτερης παράστασης της χρονιάς για το 2020 βρίσκονται τα 4 κορυφαία #βραβεία που κέρδισαν στα 10α θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης οι συντελεστές της εμπνευσμένης «Ιστορίας χωρίς όνομα». Φώτο και βίντεο από το Αριστοτέλειον


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή