Έλλη Χρυσίδου: Θέλω να ευχαριστήσω και να ευχαριστήσω και θέλω να ευχαριστήσω… Δείτε το βίντεο και μη μας ευχαριστήσετε!

2207 Views
Έλλη Χρυσίδου: Θέλω να ευχαριστήσω και να ευχαριστήσω και θέλω να ευχαριστήσω… Δείτε το βίντεο και μη μας ευχαριστήσετε! Έλλη Χρυσίδου: Θέλω να ευχαριστήσω και να ευχαριστήσω και θέλω να ευχαριστήσω… Δείτε το βίντεο και μη μας ευχαριστήσετε!

Από τα μόλις 8 λεπτά που κράτησε η παρουσίαση των φετινών Δημητριών από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα. Έλλη Χρυσίδου, τα μισά και παραπάνω ήταν ευχαριστίες, ευχαριστίες και πάλι ευχαριστίες. Οπως ήταν φυσικό δεν σαστίσαμε μόνο από τα πολλάκις ευχαριστώ μα και ποιους ευχαριστούσε…
.
Για όλα όμως υπάρχει μια απάντηση καθώς όπως φαίνεται το κάζο που έφαγε μέχρι να υπερψηφιστεί το καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Δημοτικό Συμβούλιο, το «ξεπληρώσε» και στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη περασμένη εβδομάδα.
.
Της θυμίζουμε πως από τα πολλά «θέλω να ευχαριστήσω»… ξέχασε ίσως το πιο σημαντικό… Να ευχαριστήσει τον φρέσκο χλοοτάπητα του σταδίου Καυτατζογλείου που την φιλοξενούσε…  Ηταν η πρώτη που πατούσε πάνω του… Δεν είναι και λίγο...
 
Απολαύστε την σε ένα ανθολόγιο ευχαριστιών… και έως τα επόμενα Δημήτρια έχει ο Θεός.
 
Μια και μιλάμε για «πολιτισμό», έστω ευχαριστήριων, υπάρχει και πρόγραμμα ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ, αυτό, ντε το ψηφισμένο... 
.
Άσχετο, αλλά κάντε ένα κόπο να το δείτε, 5 ώρες μας έκανε να το ετοιμάσουμε!!!  κλικ ΕΔΩ

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα',
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα', "Πέρα από αυτό που βλέπεις" | Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 3398 Views

Η Άννα, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, δεν ξέρουν να είναι τίποτα άλλο πέρα από νοικοκυρές, σύζυγοι και μητέρες. Αν βγουν από τη ζώνη ασφαλείας που είναι το σπίτι τους, θα τα χάσουν. Θα τα χάσουν και θα χαθούν. Γράφει η Νέλη Βυζαντιάδου για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη