Εύσημα από τον Κ. Ζέρβα στους δημοτικούς αστυνομικούς που συνέβαλαν στην αποτροπή αρπαγής ανηλίκου

503 Views
Εύσημα από τον Κ. Ζέρβα στους δημοτικούς αστυνομικούς που συνέβαλαν στην αποτροπή αρπαγής ανηλίκου Εύσημα από τον Κ. Ζέρβα στους δημοτικούς αστυνομικούς που συνέβαλαν στην αποτροπή αρπαγής ανηλίκου

 

Τα εύσημα στους δημοτικούς αστυνομικούς που συνέβαλαν καθοριστικά στην αποτροπή αρπαγής ανηλίκου στο κέντρο της πόλης απέδωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σε συνάντηση που είχε μαζί τους σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο.


Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξήρε το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας και συνεχάρη προσωπικά την Ευαγγελία Στράτη και τον Πορφύρη Ευσταθιάδη, τα δύο στελέχη του οργάνου που χειρίστηκαν το περιστατικό.

«Πρόκειται για δύο από τους 83 όλους κι όλους εξαιρετικούς υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην επιχειρησιακή ετοιμότητα της υπηρεσίας όσο όμως και στο κοινωνικό της πρόσωπο.

«Ίσως οι περισσότεροι να γνωρίζουμε τη Δημοτική Αστυνομία από πιο δυσάρεστα πράγματα, όπως οι κλήσεις, τα πρόστιμα ή οι παραινέσεις. Όλοι, όμως, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που επιτελεί, η οποία μάλιστα αναπτύσσεται σε πάρα πολλά επίπεδα κάθε μέρα», σημείωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θυμίζοντας ότι και στο παρελθόν η Δημοτική Αστυνομία είχε συμβάλει αποφασιστικά στον εντοπισμό ενός ανήλικου παιδιού, έπειτα από συναγερμό που είχε σημάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε γνωστό ότι θα εισηγηθεί να αποδοθεί εύφημος μνεία στους δημοτικούς αστυνομικούς, στους οποίους και προσέφερε από ένα μπουκάλι «Γοργόνα», το κρασί που παράγεται από τον αστικό αμπελώνα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Drama for Life» της Δέσποινας Καλαϊτζίδου: Η νέα θεατρική στήλη της «Κ» από 15/4
«Drama for Life» της Δέσποινας Καλαϊτζίδου: Η νέα θεατρική στήλη της «Κ» από 15/4
με 0 Σχόλια 521 Views

Η στήλη αυτή θα προσπαθήσει να δείξει πτυχές θεατρικών κειμένων και θεατρικών τεχνικών που συνδέονται με τον άνθρωπο και την κοινωνία στην οποία ζει, βασανίζεται, αλλά συνεχίζει με τόλμη να αγαπά.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή