Χρήση του τίτλου «Μακεδονία» αντί για δεδουλευμένα - Ξανακυκλοφορεί η εφημερίδα

1165 Views
Χρήση του τίτλου «Μακεδονία» αντί για δεδουλευμένα - Ξανακυκλοφορεί η εφημερίδα Χρήση του τίτλου «Μακεδονία» αντί για δεδουλευμένα - Ξανακυκλοφορεί η εφημερίδα

 Λύθηκε το μυστήριο με την επιχείρηση επανέκδοσης της εφημερίδας «Μακεδονία» από τον Μιχάλη Αλεξανδρίδη.


Στην ανακοίνωση της νέας εταιρείας δηλώνεται πως η εφημερίδα θα επανεκδοθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη. Οι τίτλοι «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» εξασφαλίστηκαν μόνο για χρήση επειδή περίπου 20 πρώην εργαζόμενοι του συγκροτήματος που έβαλε λουκέτο αντάλλαξαν «τμήμα των δεδουλευμένων που τους όφειλε η επιχείρηση»!

Έναντι αυτών των χρωστούμενων λοιπόν οι τίτλοι των δύο εφημερίδων μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους 20 δημοσιογράφους που ίδρυσαν Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ), στην οποία εντάχθηκαν και 20 επιχειρηματίες από τη Βόρεια Ελλάδα.

Η μετοχική σύνθεση της ΚΟΙΝΣΕΠ απεικονίζεται στο πρώτο ΔΣ της εταιρείας που ανακοινώθηκε και στο οποίο μετέχουν οι Βασίλης Τακάς στη θέση προέδρου, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης ως διευθύνων σύμβουλος, Χασδάι Καπόν ως αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Φάκας ως αντιπρόεδρος, ενώ ως εκδότης, διευθυντής έκδοσης και εκτελεστικός διευθυντής εμφανίζεται ο Μιχάλης Αλεξανδρίδης, τελευταίος διευθυντής της «Μακεδονίας» πριν αυτή βάλει λουκέτο.

Στο ΔΣ μετέχουν οι Γιάννης Μασούτης – πρόεδρος ΕΒΕΘ, Θανάσης Σαββάκης – πρόεδρος ΣΒΒΕ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος – πρόεδρος ΣΕΒΕ, Γιώργος Μπίκας – πρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας και Παναγιώτης Μενεξόπουλος – γενικός γραμματέας ΕΒΕΘ.

Η «Μακεδονία» θα είναι εβδομαδιαία, ενώ θα βγει στον αέρα και ειδησεογραφικό site.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Μακεδονίαεφημερίδα

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα',
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα', "Πέρα από αυτό που βλέπεις" | Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 3410 Views

Η Άννα, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, δεν ξέρουν να είναι τίποτα άλλο πέρα από νοικοκυρές, σύζυγοι και μητέρες. Αν βγουν από τη ζώνη ασφαλείας που είναι το σπίτι τους, θα τα χάσουν. Θα τα χάσουν και θα χαθούν. Γράφει η Νέλη Βυζαντιάδου για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη