Με 60 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί η 7η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης [21/3/2016]

366 Views
Με 60 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί η 7η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης [21/3/2016] Με 60 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί η 7η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης [21/3/2016]

Με 60 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί η 7η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης [21/3/2016]

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στις 15.00, θα πραγματοποιηθεί η 7η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης στο Δημαρχείο (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος) με 60 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

 Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με το χαιρετισμό του Δημάρχου του Τελ Αβίβ – Γιάφο, πόλης αδελφοποιημένης με τη Θεσσαλονίκη, κ. Ρον Χουλνταΐ.

Θα ακολουθήσει η τελετή ανακήρυξης του κ. Δημήτρη Εϊπίδη, ως Επίτιμου Δημότη Θεσσαλονίκης και η απονομή του Χρυσού Μεταλλίου της πόλης.

Ανάμεσα στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης που θα συζητηθούν στη συνέχεια είναι:

•    Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2016 για την ολοκλήρωση έργων της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων
•    Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα δημοτικά κτίρια Αρχιτεκτονικής και Βιβλιοθήκης»
•    Πρόταση για τη συνδιοργάνωση Βαλκανικής συνάντησης των Συστημάτων Διευρυμένης Ευθύνης Παραγωγού για τα Απόβλητα Συσκευασιών, υπό την αιγίδα της EXPRA (Extended Producer Responsibility Alliance)
•    Έγκριση όρων Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης Α.Ε. και της Ερευνητικής Μονάδας URENIO του Α.Π.Θ. για τη λειτουργία της εφαρμογής Crowdfunding στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου STORM Clouds
•    Επιλογή πιστωτικού ιδρύματος για τη λήψη δανείου του προγράμματος JESSICA για το έργο «Εκσυγχρονισμός του Δημοτικού Φωτισμού σε επιλεγμένους βασικούς οδικούς άξονες και πάρκα»
•    Έγκριση των εκθέσεων: α) εκτέλεσης Προϋπολογισμού έτους 2015 του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» β) απολογισμού εσόδων – εξόδων του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. οικονομικού έτους 2015 και γ) εκτέλεσης του προϋπολογισμού 12μήνου, οικονομικού έτους 2015, του Κ.Α.Π.Η. Δ.Θ. 
•    Ετήσια εισφορά του Δήμου Θεσσαλονίκης στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Κέντρα Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας»
•    Έγκριση προμήθειας έτοιμου φαγητού για τη σίτιση α) απόρων και αστέγων δημοτών β) προσφύγων γ)  γυναικών θυμάτων βίας καθώς και προμήθειας μικρογεύματος για τη σίτιση μαθητών με τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού
•    Τροποποίηση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Θεσσαλονίκης, οικονομικού έτους 2016
•    Συμμετοχή του Τμήματος Τουρισμού στην 1η Εμπορική-Τουριστική και Πολιτιστική Έκθεση (expo Aegean Σμύρνη 2016)
•    Λειτουργία του προγράμματος «Ενημέρωση και συμβουλές σε θέματα άσκησης και διατροφής στην παιδική και προεφηβική ηλικία»
•    Συνδιοργάνωση του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» (Πέλλα-Θεσσαλονίκη)
•    Έκτακτη επιχορήγηση στην Κ.Ε.ΔΗ.Θ., από το ΥΠΕΣΔΑ,  για την κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας έκτακτου προσωπικού των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.)


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Kif Express: Το δικό μου...γυμνό γεύμα...??? για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
Kif Express: Το δικό μου...γυμνό γεύμα...??? για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
με 0 Σχόλια 2108 Views
Αποφάσισα να "γιορτάσω προσφέροντας" τον εαυτό μου, έτσι όπως είμαι σήμερα και μέσα από το φακό του δικού μου κινητού, εντελώς πειραματικά με ΧΧΧ φωτογραφίες..
Γράφει ο Γιάννης Κυφωνίδης για την Κουλτουρόσουπα

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή