Ο 20os Παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς και τουρισμού στη Θεσσαλονίκη.

284 Views
Ο 20os Παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς και τουρισμού στη Θεσσαλονίκη. Ο 20os Παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς και τουρισμού στη Θεσσαλονίκη.

 Ο 20os Παγκόσμιος  διαγωνισμός  ομορφιάς και  τουρισμού στη Θεσσαλονίκη.

Στο Hyatt Regency Thessaloniki θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου 2016 o 20os Παγκόσμιος  διαγωνισμός  ομορφιάς και  τουρισμού που έχει γίνει θεσμός πια  για την Ελλάδα.


25 Πρέσβειρες Ομορφιάς & Τουρισμού από κάθε γωνιά  του πλανήτη θα έρθουν Ελλάδα  και σε μια  «γεμάτη» περίοδο 20  ημερών με καθημερινές δραστηριότητες, θα απολαύσουν την ελληνική φιλοξενία, την ελληνική  κουζίνα, και τις  μαγευτικές  περιοχές της χώρας μας.   ΑΘΗΝΑ- ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΟΛΥΜΠΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΜΥΚΟΝΟΣ είναι τα μέρη που θα φιλοξενήσουν τις 25 καλλονές.
 
Παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς θα είναι η Χριστίνα Aλούπη που θα έρθει από το ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ αποκλειστικά  για το διαγωνισμό.
 
Την παραγωγή  και οργάνωση  του Παγκόσμιου Διαγωνισμού  έχει  αναλάβει το Σωματείο Ελλήνων  Μοντέλων με τον Πρόεδρο  κο. Γιώργο  Κουτούλια  για 20η χρονιά. 
 
Ο 20os  Μiss Παγκόσμιος Τουρισμός «save water» διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του  Ε.Ο.Τ

 Tο πρόγραμμα:
  • 26-29   Ιουνίου   ΑΘΗΝΑ
  • 1-2  Ιουλίου  ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 3-4-5-6-7-8   Ιουλίου  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • 9-10-11-12  Ιουλίου  ΜΥΚΟΝΟΣ

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Με το βλέμμα στους επιδημιολογικούς χάρτες έρχονται 12 παραστάσεις στο θέατρο Αμαλία (και με στριμώκολες χωρητικότητες).
Με το βλέμμα στους επιδημιολογικούς χάρτες έρχονται 12 παραστάσεις στο θέατρο Αμαλία (και με στριμώκολες χωρητικότητες).
με 0 Σχόλια 2267 Views
Το θέατρο ΑΜΑΛΙΑ, δίνει τον δικό του αγώνα. Κάθε προγραμματισμός, κάθε προσπάθεια προγραμματισμού εκ προοιμίου είναι καταδικασμένη. Η καθημερινότητα μας δυστοπική γεμάτη καταθλιπτικά σενάρια. Για το αύριο ούτε λόγος να γίνεται…
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή