Η μεγάλη «γιορτή» της Θεσσαλονίκης ξεκινά. Η 79η ΔΕΘ ανοίγει αύριο, 6 Σεπτεμβρίου, τις πύλες της.

179 Views
Η μεγάλη «γιορτή» της Θεσσαλονίκης ξεκινά. Η 79η ΔΕΘ ανοίγει αύριο, 6 Σεπτεμβρίου, τις πύλες της. Η μεγάλη «γιορτή» της Θεσσαλονίκης ξεκινά. Η 79η ΔΕΘ ανοίγει αύριο, 6 Σεπτεμβρίου, τις πύλες της.

Η μεγάλη «γιορτή» της Θεσσαλονίκης ξεκινά. Η 79η ΔΕΘ ανοίγει αύριο, 6 Σεπτεμβρίου, τις πύλες της, πλούσια σε εκθέματα, εκδηλώσεις και θεματικά αφιερώματα.

   Η επιχειρηματικότητα, η καινοτομία, η τεχνολογία, η επιστήμη, ο πολιτισμός και η αναψυχή θα δώσουν το «παρών» στην 79η ΔΕΘ, στον ρυθμό της οποίας θα κινείται η Θεσσαλονίκη έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Με 1.000 εκθέτες, πλήρη κάλυψη των εκθεσιακών χώρων, 19 διεθνείς επίσημες συμμετοχές, την ψήφο της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και ένα «πολύχρωμο ψηφιδωτό» εκδηλώσεων που θα δώσουν γιορτινό τόνο στην πόλη φιλοδοξεί να «ξυπνήσει» μνήμες παλαιών, καλών εποχών, όταν η διοργάνωση αποτελούσε σημείο συνάντησης για όλη την Ελλάδα.

   Την 79η ΔΕΘ θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», αύριο το πρωί στις 10:30 π.μ., ο οποίος θα περιηγηθεί στη συνέχεια σε περίπτερα της Έκθεσης. Για το κοινό οι πύλες θα ανοίξουν στις 12:30 μ.μ., ενώ η διοργάνωση θα είναι ανοιχτή έως τις 22:00 μ.μ.
   Η Έκθεση του CERN, το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, το ειδικό θεματικό αφιέρωμα στην Ορθοδοξία, η επετειακή CHEAPART, το Mad North Stage Festival, οι θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, το εντυπωσιακό εναέριο θέαμα με μηχανές και ακροβάτες και μια σειρά θεματικών αφιερωμάτων που διατρέχουν ένα ευρύ φάσμα κλάδων και ενδιαφερόντων, είναι μερικά μόνο από τα σημεία που αξίζει να σταθεί ο επισκέπτης στην 79η ΔΕΘ.
   Την πρώτη ημέρα της Έκθεσης τον μουσικό τόνο στη σκηνή της ΔΕΘ θα δώσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου που θα ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι του Mad North Stage Festival στις 21:30, στην πύλη «Τόξο» του Εκθεσιακού Κέντρου. Τη συναυλία θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες μόνο με το εισιτήριο που θα έχουν πληρώσει για την είσοδο στη ΔΕΘ, το οποίο αύριο θα είναι 3 ευρώ (10 ευρώ το οικογενειακό).

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή