Η ΔΕΘ τιμά τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά. Εκδήλωση για την Ιστορία της με προβολές στην αίθουσα «Ριάδης».

175 Views
Η ΔΕΘ τιμά τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά. Εκδήλωση για την Ιστορία της με προβολές στην αίθουσα «Ριάδης». Η ΔΕΘ τιμά τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά. Εκδήλωση για την Ιστορία της με προβολές στην αίθουσα «Ριάδης».

Η ΔΕΘ τιμά τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά. Εκδήλωση για την Ιστορία της με προβολές στην αίθουσα «Ριάδης».

Η πλούσια ιστορία της ΔΕΘ, ενός θεσμού που κλείνει φέτος τα 88 χρόνια του και συνδέεται με ορισμένες από τις σημαντικότερες εξελίξεις στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας, θα βρεθεί στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo, αύριο Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η Ιστορία της ΔΕΘ», το οποίο αναδεικνύει τις κυριότερες πτυχές της μακράς πορείας του εθνικού εκθεσιακού φορέα. Παράλληλα, η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo θα τιμήσει τον δημοφιλή ηθοποιό κ. Κώστα Βουτσά και τον επιχειρηματία, κ. Παύλο Κοντέλλη, οι οποίοι έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την ιστορία της ΔΕΘ.
Ο κ Κώστας Βουτσάς θα τιμηθεί για την μακρόχρονη πορεία του στα θεατρικά και κινηματογραφικά δρώμενα της χώρας, η οποία συχνά συμπορεύτηκε με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, θα προβληθεί και η κινηματογραφική ταινία «Κάτι να καίει», στην οποία πρωταγωνιστεί και γυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας εκ των διοργανώσεων της ΔΕΘ.
Ο κ. Παύλος Κοντέλλης, που ηγείται του ομίλου Π.Ι. Κοντέλλης, θα τιμηθεί για το γεγονός ότι επί σειρά δεκαετιών συμμετείχε ως εκθέτης, τόσο στη ΔΕΘ όσο και σε κλαδικές εκθέσεις, στηρίζοντας έμπρακτα και διαχρονικά το έργο του εθνικού εκθεσιακού φορέα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…» και προχειρότητα… Είδαμε και σχολιάζουμε.
«Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…» και προχειρότητα… Είδαμε και σχολιάζουμε.
με 3 Σχόλια 4652 Views

 Μετά από σχεδόν 4 μήνες ήρθε επιτέλους η ώρα να βιώσουμε τη μαγεία του ζωντανού θεάτρου, αλλά βρεθήκαμε μπροστά σε μια προχειροδουλειά που καλό θα είναι όλοι όσοι ασχολούνται με το ποντιακό θέατρο, να το πάρουν στα σοβαρά.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή