ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BULLYING ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

584 Views
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BULLYING ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BULLYING ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BULLYING ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Εκδήλωση - παιχνίδι κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με θέμα “ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ - ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ” διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς σε συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής ΕΥΡΩΓΝΩΣH - EUROLAB Καλαμαριάς.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00 στην πλατεία Δημαρχείου Καλαμαριάς και υποστηρίζεται αποκλειστικά από εθελοντές.
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών, των γονέων αλλά και των  δημοτών σχετικά με το επίκαιρο και ευαίσθητο πρόβλημα της λεκτικής και σωματικής παρενόχλησης (bulling), καθώς και η αποδοχή της διαφορετικότητας.
 
Περισσότεροι από 250 μαθητές και φίλοι της ΕΥΡΩΓΝΩΣH - EUROLAB Καλαμαριάςθα συμμετάσχουν σε διαδραστικά - βιωματικά παιχνίδια που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ και των ΙΕΚ ΑΚΜΗ, και θα κερδίσουν υποτροφίες και δώρα από τους χορηγούς - υποστηρικτές της εκδήλωσης. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους τους δημότες και η είσοδος ελεύθερη.
 
Συνεργαζόμενοι φορείς της εκδήλωσης είναι τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, η ΧΑΝ Καλαμαριάς, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς καθώς και επιχειρήσεις της πόλης.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή