ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

434 Views
ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ...

Το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαΐου 2015, μέλη του συλλόγου Bologna Motorismo Storico, στο πλαίσιο της οδικής διαδρομής που πραγματοποιούν στην Ελλάδα με επτά αυτοκίνητα – αντίκες και η οποία θα διαρκέσει συνολικά δέκα ημέρες.
 
Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Θωμάς Ψαρράς.
 
Η πόλη της Μπολόνια είναι αδελφοποιημένη με τη Θεσσαλονίκη από το 1984. Κατά την παραμονή τους στην πόλη μας, τα μέλη του συλλόγου επισκέφθηκαν την Άνω Πόλη, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, το ναό του Αγίου Δημητρίου και το Λευκό Πύργο.
 
Η διαδρομή που ακολουθούν οι οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους περιλαμβάνει, εκτός από τη Θεσσαλονίκη, τις περιοχές της Ηγουμενίτσας, των Μετεώρων, της Πέλλας, της Έδεσσας, της Νάουσας και της Πάργας.
 
Όπως δήλωσε ο διοργανωτής του ταξιδιού, Antonio D’ Amico, τα στιγμιότυπα που συλλέγουν, πρόκειται να συμπεριληφθούν στο ημερολόγιο των εκδηλώσεων «Ιστορικό Ιταλικό Αυτοκινητιστικό Club 2015» με τον τίτλο «Στα χνάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Ο ίδιος τόνισε ότι το παλιότερο αυτοκίνητο που έχουν μαζί τους χρονολογείται από το 1956 και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η υποδοχή που συναντούν σε κάθε σημείο της διαδρομής τους, είναι ιδιαιτέρως θερμή.
 
Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία των αυτοκινήτων – αντικών στη Θεσσαλονίκη και ενθάρρυνε τους οδηγούς τους, να συνεχίσουν το ταξίδι τους, διατηρώντας τον ενθουσιασμό με τον οποίο ξεκίνησαν.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Kif Express: Το δικό μου...γυμνό γεύμα...??? για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
Kif Express: Το δικό μου...γυμνό γεύμα...??? για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
με 0 Σχόλια 2108 Views
Αποφάσισα να "γιορτάσω προσφέροντας" τον εαυτό μου, έτσι όπως είμαι σήμερα και μέσα από το φακό του δικού μου κινητού, εντελώς πειραματικά με ΧΧΧ φωτογραφίες..
Γράφει ο Γιάννης Κυφωνίδης για την Κουλτουρόσουπα

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή