ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΘ

405 Views
ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΘ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΘ

 ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΘ

Τα αποτελέσματα των ερευνών των Μεταπτυχιακών Φοιτητών, των Διδακτόρων και των υποψηφίων Διδακτόρων του Τομέα Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου μεταπτυχιακών φοιτητών του Τομέα Παιδαγωγικής, με τίτλο «Νέες Φωνές».
 
Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου 1). Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9/12/2016 και ώρα 15.30.
 
Οι Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση, η Ειδική Αγωγή, Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης, η Εκπαίδευση Ενηλίκων, η Iστορία της Εκπαίδευσης & Διδασκαλία της Ιστορίας, η Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, η Εκπαίδευση και Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών και η Γλώσσα, Λογοτεχνία & Πολιτισμικές Σπουδές είναι οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου.
 
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος του Συνεδρίου είναι να ανακοινώσουν οι φοιτήτριες και οι φοιτητές, μεταπτυχιακοί και υποψήφιοι διδάκτορες, σε φιλικό αλλά κριτικό ακαδημαϊκό κλίμα τις υπό εκπόνησιν ή τις ήδη περαιωμένες εργασίες τους. Το συνέδριο απευθύνεται σε φοιτητές παιδαγωγικών, κυρίως, τμημάτων αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.
 
Περισσότερες πληροφορίες και περιλήψεις ανακοινώσεων του Συνεδρίου: http://neesfones4.blogspot.gr/2016/10/blog-post.html

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή