Διαδικτυακή εκδήλωση ΑΠΘ: «Οι Θετικές Επιστήμες στην Υπηρεσία της Υγείας»

827 Views
Διαδικτυακή εκδήλωση ΑΠΘ: «Οι Θετικές Επιστήμες στην Υπηρεσία της Υγείας» Διαδικτυακή εκδήλωση ΑΠΘ: «Οι Θετικές Επιστήμες στην Υπηρεσία της Υγείας»


 

 
Η επιδημιολογική επιτήρηση με βάση τα λύματα και η σημασία του περιβαλλοντικού εξορθολογισμού, η εγκυρότητα των προγνωστικών μοντέλων της πανδημίας και η νανοτεχνολογία στην έρευνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είναι τα θέματα που θα παρουσιαστούν στη διαδικτυακή εκδήλωση, με τίτλο:«Οι Θετικές Επιστήμες στην Υπηρεσία της Υγείας».
 
Στόχος της εκδήλωσης, που διοργανώνεται από την Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, είναι να ενημερωθεί το ευρύ κοινό αλλά και η πανεπιστημιακή κοινότητα για τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στο θέμα της Covid-19. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12.00.
 
Η διαδικτυακή εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό του Πρύτανη του ΑΠΘ, Καθηγητή Νικολάου Γ. Παπαϊωάννου, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, Καθηγητής Χαρίτων-Σαρλ Χιντήρογλου.
 
Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η παρουσίαση των θεμάτων από τον Διευθυντή Εργαστηρίου Χημικής και Περιβαλλοντικής Τεχνολογίαςτου Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, ΚαθηγητήΘοδωρή Καραπάντσιο, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο τουΤμήματος Μαθηματικώντου ΑΠΘ, Καθηγητή Ιωάννη Αντωνίου και τον Καθηγητή τουΤμήματος Φυσικής του ΑΠΘ Στέργιο Λογοθετίδη.
 
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω των συνδέσμων:https://www.auth.gr/news/events/28877 (για το κοινό) και https://authgr.zoom.us/j/93811599113 (για την πανεπιστημιακή κοινότητα του ΑΠΘ).

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
4.800 ψήφοι. Ανατροπές και εκπλήξεις στην ψηφοφορία για τα Βραβεία Κοινού. Ψηφίζετε μέχρι σήμερα Κυριακή 22/05
4.800 ψήφοι. Ανατροπές και εκπλήξεις στην ψηφοφορία για τα Βραβεία Κοινού. Ψηφίζετε μέχρι σήμερα Κυριακή 22/05
με 1 Σχόλια 3038 Views

Ποιες προηγούνται - Μεγάλη αύξηση επισκεψιμότητας και 4.800 ψήφοι ως τώρα ανατρέπουν –ως συνήθως- τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Όμως τίποτα δεν έχει κριθεί. Ψηφίζετε μέχρι σήμερα Κυριακή 22/05 στις 12μμ

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή