ΑΠΘ: Μη διεξαγωγή τελετών ορκωμοσίας φοιτητών - Αναβολή εκδηλώσεων για έναν μήνα

704 Views
ΑΠΘ: Μη διεξαγωγή τελετών ορκωμοσίας φοιτητών - Αναβολή εκδηλώσεων για έναν μήνα ΑΠΘ: Μη διεξαγωγή τελετών ορκωμοσίας φοιτητών - Αναβολή εκδηλώσεων για έναν μήνα

 


Σειρά μέτρων στο πλαίσιο περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού ανακοίνωσαν οι πρυτανικές Αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν:

  •  Η μη διεξαγωγή τελετών ορκωμοσίας των φοιτητών/φοιτητριών (έως 31-03-2020 και μέχρι νεωτέρας), οι οποίοι/οποίες σε συνεννόηση με τη γραμματεία τους θα μπορούν να ορκίζονται κατά μόνας ενώπιον του/της Κοσμήτορα ή του/της προέδρου της Σχολής ή του Τμήματος χωρίς την παρουσία συνοδών.
  • Η αναβολή για τέσσερις εβδομάδες όλων των προγραμματισμένων διοργανώσεων εκδηλώσεων, ημερίδων, συνεδρίων, σεμιναρίων, εντός ή εκτός του campus του ΑΠΘ.
  • Η ακύρωση όλων των μετακινήσεων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας προς χώρες και περιοχές όπου θεωρείται ότι υπάρχει συνεχιζόμενη μετάδοση του SARS-CoV-2 στην κοινότητα.
  •  
Το ΑΠΘ επισημαίνει ότι το ενδεχόμενο γενικότερης αναστολής της λειτουργίας του Πανεπιστημίου, ως μέτρο μείωσης της διάδοσης του κορωναϊού, είναι αρμοδιότητα και αποκλειστική ευθύνη του Εθνικού Οργανισμού Υγείας και του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Λόγω των νέων δεδομένων που προκύπτουν συνεχώς και της διαρκούς επικαιροποίησης των μέτρων που λαμβάνονται προληπτικά για τον κορωνοϊό, το Αριστοτέλει καλεί τα μέλη της Πανεπιστημιακής του Κοινότητας να επισκέπτονται τακτικά την ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ και να συμμορφώνονται με τις επίσημες οδηγίες.

«Για ό,τι νεώτερο σχετικά με τις ενέργειες της Κεντρικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου μας, η ενημέρωση θα είναι άμεση» αναφέρουν οι πρυτανικές Αρχές.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή