Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

601 Views
Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 


«Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και ώρες 09:00-15:00, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ.

Εκπρόσωποι των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών θα παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες στις ενδιαφερόμενες/στους ενδιαφερόμενους για τα προγράμματα που προσφέρονται και που θα μπορούν να παρακολουθήσουν το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν συμβουλευτικές εισηγήσεις για τη διαδικασία της επιλογής ενός Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής και τη σύνταξη της αυτοπεριγραφικής έκθεσης που απαιτείται. Τέλος, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες αναζήτησης υποτροφιών για την οικονομική υποστήριξη των μεταπτυχιακών σπουδών.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα: https://dasta.auth.gr/cmsitem.aspx?sid=2&id=865


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ, κα. Μαλβίνα Ροκάκη τηλ. 2310 997350 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.dasta.auth.gr.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ο «Φάρος» του Ρόμπερτ Έγκερς με Γουίλεμ Νταφόε και ο Ρόμπερτ Πάτινσον στους κινηματόγραφους
Ο «Φάρος» του Ρόμπερτ Έγκερς με Γουίλεμ Νταφόε και ο Ρόμπερτ Πάτινσον στους κινηματόγραφους
με 0 Σχόλια 636 Views

 O οραματιστής και ραγδαία ανερχόμενος σκηνοθέτης Ρόμπερτ Έγκερς, τέσσερα χρόνια μετά το εξαιρετικά ατμοσφαιρικό θρίλερ Η Μάγισσα (The Witch) επιστρέφει με ένα δεύτερο ανεξάρτητο αριστούργημα: μια ακόμη πιο αινιγματική ταινία υπαρξιακού τρόμου, με τίτλο «Ο Φάρος» (The Lighthouse).


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή