Ανθοέκθεση Καλαμαριάς 2021: Προλαβαίνετε μέχρι την Κυριακή

801 Views
Ανθοέκθεση Καλαμαριάς 2021: Προλαβαίνετε μέχρι την Κυριακή Ανθοέκθεση Καλαμαριάς 2021: Προλαβαίνετε μέχρι την Κυριακή

 


Με όμορφα χρώματα και ευωδιές έχει γεμίσει η πλαζ Αρετσούς, καθώς φιλοξενείι την 33η Ανθοκομική Έκθεση, έως και τις 30 Μαΐου.  


Η πανδημία δυστυχώς έκλεισε τις πύλες της Ανθοκομικής για ένα χρόνο, όμως ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης και  η Δημοτική Εμπορική και Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς (ΔΕΤΕΚ) ήταν αποφασισμένοι να αλλάξουν το σκηνικό.«Πιστεύω ότι η ανθοκομική είναι μία έκθεση, που πραγματικά ο κόσμος την έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Βιώσαμε όλοι έναν πολύ δύσκολο χειμώνα. Τα χρώματα και τα αρώματα που αναδεικνύονται από τα λουλούδια θα δώσουν έναν τόνο αισιοδοξίας στη  ζωή μας και  σίγουρα  θα τονώσουν και τους επαγγελματίες, τους οποίους οφείλουμε να στηρίξουμε», δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον covid,  δημιουργώντας μία είσοδο και μία έξοδο, για την κυκλοφορία των επισκεπτών, φορώντας μάσκες και έχοντας διαθέσιμα αντισηπτικά παντού, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία, να κάνουν την βόλτα τους ανάμεσα στα λουλούδια και να προμηθευτούν ότι χρειάζονται ώστε να φτιάξουν όμορφα τα μπαλκόνια τους και να υποδεχτούν με άλλη διάθεση το καλοκαίρι

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή