Χάρτης των Γεύσεων τον Νοέμβρη στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

534 Views
Χάρτης των Γεύσεων τον Νοέμβρη στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Χάρτης των Γεύσεων τον Νοέμβρη στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Χάρτης των Γεύσεων 2014 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. 

Σημειώστε τις ημερομηνίες

Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014: αυτές είναι οι ημερομηνίες του Χάρτη των Γεύσεων που θα διοργανωθεί, όπως κάθε χρόνο, από τη Wine Plus στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Το 12ο στη σειρά ετήσιο rendez vous οινοποιών από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, αποσταγματοποιών και εισαγωγέων οίνων με τους φίλους του κρασιού και τους επαγγελματίες του χώρου θα μας παρουσιάσει τον απίστευτο πλούτο των κρασιών της Ελλάδας, καθώς και πολλών φημισμένων αμπελουργικών περιοχών της υφηλίου.
Προτείνοντας γευστικές δοκιμές σε καλαίσθητο, ευχάριστο, πολιτισμένο περιβάλλον, o Χάρτης των Γεύσεων μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε γνώριμα ή καινούργια κρασιά και συγχρόνως να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που τα παράγουν, να συζητήσουμε μαζί τους, να ενημερωθούμε για όλες τις εξελίξεις στον χώρο του κρασιού, να ικανοποιήσουμε το ενδιαφέρον μας για κάθε πτυχή του αγαπημένου μας ποτού, να παρακολουθήσουμε τις άκρως ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις.
 
Επιπλέον, συνεχίζοντας τις ποικίλες δραστηριότητες της WinePlus, οι οποίες συνδέουν το κρασί με τη γαστρονομία, φέτος «Ο Χάρτης των Γεύσεων βγαίνει στην πόλη» υποστηρίζοντας σειρά εκδηλώσεων σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, deli, κάβες, δρόμους, συνοικίες κλπ.
 
Είναι προφανές πως ο Χάρτης των Γεύσεων συμβάλει στην προώθηση των κρασιών και των αποσταγμάτων, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια περαιτέρω ανάδειξης της ελληνικής οινοποιίας και της αποσταγματοποιίας, δύο δραστήριων κλάδων που βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα τους.
 
Πληροφορίες: τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr, www.wineplus.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση στο θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»
Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση στο θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»
με 0 Σχόλια 2396 Views

Ήταν μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση, με τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής, που μετονομάζει το θέατρο της οδού Χηλής, σε θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» και μία συναυλία, που ταξίδεψε το κοινό στον χρόνο.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη