Πρόσκληση του Δήμου Θεσ/νίκης να συμμετάσχουν στο «GuestART». 2ήμερο χριστουγεννιάτικων δράσεων.

410 Views
Πρόσκληση του Δήμου Θεσ/νίκης να συμμετάσχουν στο «GuestART». 2ήμερο χριστουγεννιάτικων δράσεων. Πρόσκληση του Δήμου Θεσ/νίκης να συμμετάσχουν στο «GuestART». 2ήμερο χριστουγεννιάτικων δράσεων.

Πρόσκληση του Δήμου Θεσ/νίκης να συμμετάσχουν στο «GuestART». 2ήμερο χριστουγεννιάτικων δράσεων.

Με τη διοργάνωση σειράς ποικίλων πολιτιστικών δράσεων, την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, υπό τον γενικότερο τίτλο «GuestART» ο Δήμος Θεσσαλονίκης επιδιώκοντας ένα δημιουργικό επίλογο για τη χρονιά που φεύγει παρεμβαίνει στην καθημερινότητα της πόλης.
Στην ενότητα των πολιτιστικών δράσεων, που στοχεύουν σε μία διαφορετική όψη του κέντρου της πόλης που θα βοηθήσει στην τόνωση της κίνησης στην αγορά θα συμπεριληφθούν, μεταξύ άλλων, συναυλίες από μουσικά σχήματα σε κεντρικά καταστήματα, θεατρικές performances σε δημόσιους χώρους, bazaar τέχνης σε γκαλερί και επισκέψεις σε εργαστήρια εικαστικών καλλιτεχνών.
Ως εκ τούτου, ο Δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει πρόσκληση στις μουσικές και θεατρικές ομάδες της πόλης, στα καλλιτεχνικά σύνολα δημόσιων και ιδιωτικών φορέων (Πανεπιστήμια, Ωδεία, Ορχήστρες κ.ο.κ.), στα καφέ-μπαρ και τα καταστήματα εστίασης, στις Αίθουσες Τέχνης και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια καθώς και σε όλους τους κατοίκους του κέντρου της Θεσσαλονίκης, να συμμετάσχουν στο διήμερο των πολιτιστικών δράσεων. 
Επιπλέον οι δημότες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο «GuestART» κατά το συγκεκριμένο διήμερο μπορούν να συμβάλουν στην αλλαγή της εικόνας της πόλης, στολίζοντας με εορταστικό διάκοσμο και ανάβοντας κεριά και χριστουγεννιάτικα φωτάκια στα παράθυρα και τα μπαλκόνια τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πολιτισμού Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013, στα τηλέφωνα 2313 318 211 (Σοφία Συμεωνίδου) και 2313 318 226 (Σοφοκλής Καλτσίδης) καθώς και να στέλνουν τα ηλεκτρονικά τους μηνύματα στις διευθύνσεις s.simeonidou@thessaloniki.gr και s.kaltsidis@thessaloniki.gr

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: Την «οργασμική κωμωδία» «Οι γείτονες από Πάνω» στο θέατρο Κήπου
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: Την «οργασμική κωμωδία» «Οι γείτονες από Πάνω» στο θέατρο Κήπου
με 2 Σχόλια 1308 Views

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Kulturosupa.gr διεκδικώντας διπλές προσκλήσεις για να δείτε την κωμωδία «Οι γείτονες από πάνω» Πέμπτη 25/8, στο Θέατρο Κήπου.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή