Προς όφελος της Βόρειας Ελλάδας, ιδρύεται Γραφείου Τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη.

313 Views
Προς όφελος της Βόρειας Ελλάδας, ιδρύεται Γραφείου Τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη. Προς όφελος της Βόρειας Ελλάδας, ιδρύεται Γραφείου Τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη.

Προς όφελος της Βόρειας Ελλάδας, ιδρύεται Γραφείου Τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη.

Την ίδρυση γραφείου Τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη, γεγονός που θα βοηθήσει την τουριστική κίνηση από την Τουρκία προς την Βόρεια Ελλάδα, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 29ης PHILOXENIA, η Υπουργός Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η κα. Κεφαλογιάννη χαρακτήρισε τη φετινή διοργάνωση της PHILOXENIA, ως ένα «τουριστικό Φόρουμ με διεθνή ακτινοβολία», ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία της Ρωσίας στην έκθεση.
«Μετά από πολλά χρόνια απουσίας, το Ρωσικό περίπτερο σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στις τουριστικές σχέσεις των δύο χωρών και ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες και για τις δύο», είπε χαρακτηριστικά.
Η υπουργός σημείωσε ότι η PHILOXENIA αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία προβολής των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Θεσσαλονίκης στη διεθνή τουριστική αγορά.
Τόνισε δε ότι η πόλη διαθέτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να γίνει ένας σημαντικός προορισμός city break, ενώ έκανε γνωστό ότι σχεδιάζονται ειδικές δράσεις για  την προβολή  της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.
Από την πλευρά του ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, εγκαινιάζοντας την 9η POLIS, υπογράμμισε ότι σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας απαιτεί οι δομές της αυτοδιοίκησης να είναι απαλλαγμένες από γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.
Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Τάσος Τζήκας, τόνισε πως η PHILOXENIA σηματοδοτεί την νέα πορεία διεθνοποίησης του εθνικού εκθεσιακού φορέα, σημειώνοντας πως το 2014 θα είναι για την εταιρεία χρονιά ανάπτυξης, τόσο του εσωτερικού, όσο και του διεθνούς της δικτύου.
 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Φιλοκτήτης» του Σοφοκλή: Πανελλαδική πρεμιέρα στο θέατρο Δάσους. Με Τ. Νούσια, Μ. Πρωτόπαππα, Γ. Αμούτζα.
«Φιλοκτήτης» του Σοφοκλή: Πανελλαδική πρεμιέρα στο θέατρο Δάσους. Με Τ. Νούσια, Μ. Πρωτόπαππα, Γ. Αμούτζα.
με 0 Σχόλια 4246 Views

Τον ρόλο του πληγωμένου ήρωα ερμηνεύει ο Τάσος Νούσιας, του φιλόδοξου Νεοπτόλεμου ο πολλά υποσχόμενος Γιώργος Αμούτζας, ενώ στον ρόλο-πρόκληση του πολυμήχανου Οδυσσέα βρίσκουμε την Μαρία Πρωτόπαππα.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή