Δήμος Θεσσαλονίκης: Τρία νέα υπαίθρια γυμναστήρια

795 Views
Δήμος Θεσσαλονίκης: Τρία νέα υπαίθρια γυμναστήρια Δήμος Θεσσαλονίκης: Τρία νέα υπαίθρια γυμναστήρια


Πανέτοιμα να υποδεχθούν τους πολίτες είναι τα τρία νέα υπαίθρια γυμναστήρια, τα οποία διαμόρφωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Εξοπλισμένα με όργανα ειδικών προδιαγραφών, κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους, αυτά τα νέα ανοιχτά αθλητικά πάρκα γειτονιάς έχουν διαμορφωθεί στις περιοχές της Β΄ και της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας καθώς και στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας.

«Κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης έχει ελεύθερη πρόσβαση στα υπαίθρια γυμναστήρια. Χωρίς χρονικούς περιορισμούς μπορεί να γυμνάζεται στη γειτονιά του δωρεάν και με ασφάλεια», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Ζεϊμπέκης.

Συγκεκριμένα, τα νέα υπαίθρια γυμναστήρια διαμορφώθηκαν στο πάρκο της οδού Πολυδώρου δίπλα από τα τείχη, στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, σε χώρο στην οδό Γαβριήλ Βασιλειάδη, στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα, καθώς και στο πάρκο στο τέρμα της οδού Χαρ. Τρικούπη, στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας.

Με τους τρεις νέους χώρους καθεμία από τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης αποκτά το δικό της υπαίθριο γυμναστήριο, καθώς ήδη αντίστοιχα αθλητικά πάρκα λειτουργούν στο πάρκο της ΧΑΝΘ, στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα, στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, όπως και στη νέα παραλία –στην αρχή της Μαρίας Κάλλας- και στο αθλητικό πάρκο Γαλαξία, στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. 


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Δήμος Θεσσαλονίκης

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας και που προβάλλονται στη Θεσσαλονίκη 02-08/02/2023 (& όλες οι επαναλήψεις)
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας και που προβάλλονται στη Θεσσαλονίκη 02-08/02/2023 (& όλες οι επαναλήψεις)
με 0 Σχόλια 1502 Views

Ενα μέτριο με την Ολίβια Κόλμαν, ένα επεισόδιο του  Αστερίξ και Οβελίξ, ένα τούρκικο για φεστιβαλιστές και άλλη μια παπάρα του πάλαι ποτέ μάστορα των θρίλερ Μ. Νάιτ Σιάμαλαν στο μενού των νέων ταινιών... Αυτές είναι οι νέες ταινίες που προβάλλονται στις αίθουσες της Θεσσαλονίκης από Πέμπτη 02 έως Τετάρτη 08/02/2023


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη