75 σκάφη από 12 χώρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης που διοργανώνει ο ΝΟΘ

350 Views
75 σκάφη από 12 χώρες  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης που διοργανώνει ο ΝΟΘ 75 σκάφη από 12 χώρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης που διοργανώνει ο ΝΟΘ

75 σκάφη από 12 χώρες  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης που διοργανώνει ο ΝΟΘ

Με τις κορυφαίες διεθνείς προδιαγραφές θα γίνει από τις 3 ως τις 10 Ιουλίου στο Porto Carras Grand Resort, στη Χαλκιδική, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης.
 
Στους αγώνες που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν 75 σκάφη από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Τουρκία, την Βουλγαρία, την Ρωσία, την Εσθονία, την Ρουμανία, την Ουκρανία, την Τσεχία, το Ισραήλ και την Αμερική.
 
Η  μεγαλύτερη οργανωμένη μαρίνα στη Βόρεια Ελλάδα, το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και οι εξαιρετικές παραλίες του Porto Carras  διασφαλίζουν την ευχάριστη διαμονή των 800 και πλέον ιστιοπλόων κατά την περίοδο των αγώνων και προάγουν τον αθλητικό τουρισμό της χώρας μας.
 
Στο τεχνικό μέρος των αγώνων, η μεγάλη εμπειρία του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης σε διεθνείς διοργανώσεις εγγυάται  την άρτια διεξαγωγή τους.
Στην Επιτροπή Αγώνων, επικεφαλής του στίβου είναι ο Αθανάσιος Παπαντωνίου, πιστοποιημένο στέλεχος της ISAF στην διοργάνωση αγώνων με συνεχή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2004 μέχρι και το Ρίο και ο Νίκος Παπαγεωργίου, διακεκριμένος ιστιοπλόος και  πρωταθλητής στα Laser.
 
Στην διοργάνωση θα παρευρεθεί όλο το τεχνικό επιτελείο του Offshore Racing Congress (ORC)  με  επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής ανάθεσης πρωταθλημάτων Paolo Massarini.
 
Η τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ORC θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 21:00 και η τελετή λήξης και απονομής επάθλων την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 21:00 στο Olympic Hall
 
Για περισσότερες πληροφορίες: http://orci.ncth.gr και www.facebook.com/orceuro2016

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
ΚΘΒΕ: Δηλώσεις από τη συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της χειμερινής καλλιτεχνικής περιόδου
ΚΘΒΕ: Δηλώσεις από τη συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της χειμερινής καλλιτεχνικής περιόδου
με 0 Σχόλια 764 Views

Πλούσιες παραγωγές, νέες δράσεις, εναλλασσόμενο ρεπερτόριο, μάσκες και αποστάσεις. Η Διοίκηση και η Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδοςπαρουσίασαν τις δυο νέες παραγωγές που θα κάνουν πρεμιέρα την πρώτη θεατρική χειμερινή περίοδο.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή