Τρέξανε τον... μισό πλανήτη σε 72 ώρες!

312 Views
Τρέξανε τον... μισό πλανήτη σε 72 ώρες! Τρέξανε τον... μισό πλανήτη σε 72 ώρες!

Τρέξανε τον... μισό πλανήτη σε 72 ώρες!

Με τον πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο τρόπο, που αναδεικνύει την αγάπη για τον συνάνθρωπο, ολοκληρώθηκε o 2ος αγώνας “Τρέξε χωρίς Τερματισμό” μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo στη Θεσσαλονίκη, όπου για 72 συνεχόμενες ώρες οι δρομείς κάλυψαν απόσταση περίπου 20 χιλιάδων χιλιομέτρων, ίση με τη μισή περιφέρεια της γης!
 
Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι εγγεγραμμένοι δρομείς έφτασαν τους 5.100, νούμερο απροσδόκητα μεγάλο, που μεταφράζεται σε αύξηση 500%, σε σχέση με τον περσινό αγώνα.
 
Το αποτέλεσμα όλης αυτής της υπερπροσπάθειας είναι πως πέντε κοινωφελή ιδρύματα θα ενισχυθούν με το ποσό των 10.902 ευρώ, που συγκεντρώθηκαν χάρη στη μεγάλη στήριξη της εταιρείας Stoiximan.gr, Μέγα χορηγού της διοργάνωσης.
 
Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”, το Ανοικτό Πολυϊατρείο των “Γιατρών του Κόσμου” στη Θεσσαλονίκη, ο Σύλλογος Γονέων με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Λάμψη” και ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδας θα μπορέσουν να υποστηρίξουν το έργο τους.
 
Η συμμετοχή πολιτών κάθε ηλικίας σε αυτήν την πρωτοποριακή και καινοτόμα προσπάθεια, που πραγματοποιήθηκε από τη ΔΕΘ-Helexpo και τον αθλητικό σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, ήταν μοναδική.
 
Συγκλονιστική ήταν και η παρουσία οχτώ δρομέων υπεραποστάσεων, οι οποίοι μέσα στο 72ωρο του αγώνα συμπλήρωσαν ο καθένας ατομικά τρέχοντας και περπατώντας περισσότερα από 140 χιλιόμετρα.
Όλοι πλέον δίνουν ραντεβού για τον 3ο αγώνα «Τρέξε χωρίς Τερματισμό», που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo στο τέλος Μαΐου του 2016.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Παλλόμενες, νύχτες, ντυμένες, κομψότατες, μελωδίες,  Jessie Ware, What’s Your Pleasure?
Παλλόμενες, νύχτες, ντυμένες, κομψότατες, μελωδίες, Jessie Ware, What’s Your Pleasure?
με 0 Σχόλια 2732 Views

Με λίγα λόγια: Πρωτοκλασάτο, κομψό κι από καλή φόδρα. Με πολλά λόγια: Τόση φινέτσα και στιλ και υψηλές στροφές δύσκολα βρίσκω να διαπερνά ένα άλμπουμ σαν της Jessie Ware απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι. Γράφει ο Μανώλης Ιωαννίδης.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή