Διασκέδασαν με «τη ψυχή τους» τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού Φιλύρου. Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης.

267 Views
Διασκέδασαν με «τη ψυχή τους» τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού Φιλύρου. Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης. Διασκέδασαν με «τη ψυχή τους» τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού Φιλύρου. Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης.

Διασκέδασαν με «τη ψυχή τους» τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού Φιλύρου. Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα της κάρτας υγείας ΕΥ CLUB για μια γιορτή για τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Εκατοντάδες πολιτών, ολόκληρες οικογένειες αλλά και μεμονωμένοι επισκέπτες, πέρασαν την Κυριακή 10 Μαίου (5 με 7μμ) από το περίπτερο της κάρτας υγείας EYCLUB στην ανθοέκθεση (ΔΕΘ), αψηφώντας την ξαφνική νεροποντή, μετατρέποντας τη γιορτή σε παιδικό πάρτι.
 
Όλα, ήταν οργανωμένα για να διασκεδάσουν τα παιδιά του ΕΠΧ καθώς και όσοι παραβρεθούν στο χώρο με κλόουν, ξυλοπόδαρους, διασκεδαστές, λιχουδιές και εκπλήξεις. Και δεν ήταν λίγοι οι Θεσσαλονικείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΕΥ CLUB κι έφεραν μαζί τους τρόφιμα, είδη ένδυσης, κάποιο παιχνίδι ή σχολικά είδη. Όλα, συγκεντρώθηκαν μαζί με εκείνα που πρόσφεραν τις προηγούμενες μέρες μεγάλες εταιρείες, επιχειρήσεις, φορείς, σύλλογοι αλλά και εργαζόμενοι και μέλη της κάρτας υγείας ΕΥ CLUB προκειμένου να δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.
 
Η κάρτα υγείας ΕΥ CLUB συνεχίζει με συνέπεια τις δράσεις κι εκδηλώσεις κοινωνικής ευθύνης με έντονο αίσθημα υποχρέωσης απέναντι στα παιδιά και τη νέα γενιά.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Παλλόμενες, νύχτες, ντυμένες, κομψότατες, μελωδίες,  Jessie Ware, What’s Your Pleasure?
Παλλόμενες, νύχτες, ντυμένες, κομψότατες, μελωδίες, Jessie Ware, What’s Your Pleasure?
με 0 Σχόλια 2732 Views

Με λίγα λόγια: Πρωτοκλασάτο, κομψό κι από καλή φόδρα. Με πολλά λόγια: Τόση φινέτσα και στιλ και υψηλές στροφές δύσκολα βρίσκω να διαπερνά ένα άλμπουμ σαν της Jessie Ware απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι. Γράφει ο Μανώλης Ιωαννίδης.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή