«Οι Σπουδές στο ΑΠΘ»: 5νθήμερη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Γ΄ Λυκείου

868 Views
«Οι Σπουδές στο ΑΠΘ»: 5νθήμερη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Γ΄ Λυκείου «Οι Σπουδές στο ΑΠΘ»: 5νθήμερη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Γ΄ Λυκείου

 

 
Η πενθήμερη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού, με θέμα «Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο», διοργανώνεται και φέτος για δέκατη τέταρτη χρονιάαπό το Γραφείο Διασύνδεσης, Σπουδών και Σταδιοδρομίας  του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα Κέντρα Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά καθημερινά από την 1η έως τις 5 Φεβρουαρίου 2021, από τις 09.00 έως τις 14.00.
 
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης, με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωσή τους σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης.
 
Στην εκδήλωση  θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι (μέλη ΔΕΠ) από όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του ΑΠΘ, οι οποίοι/οποίες θα παρουσιάσουν στις μαθήτριες και τους μαθητές το Πρόγραμμα Σπουδών του κάθε Τμήματος/Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.
 
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης κάθε μέρα, θα πραγματοποιείται παρουσίαση των ΚΕΣΥ και εισήγηση με θέμα «Συμβουλές επιτυχούς διαχείρισης σταδιοδρομίας» από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ.
 
Για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενες/οι μαθήτριες και μαθητές της Γ΄ Λυκείου την εκδήλωση θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο στο οποίο φοιτούν.
 
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω των ακόλουθων συνδέσμων: https://www.auth.gr/video/28639
και
 
Κωδικόςπρόσβασης: 325849


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Από τον Τζώρτζογλου στην Μιχαλοπούλου: Αυτοί είναι οι 14 επίδοξοι αγρότες της Φάρμας
Από τον Τζώρτζογλου στην Μιχαλοπούλου: Αυτοί είναι οι 14 επίδοξοι αγρότες της Φάρμας
με 0 Σχόλια 803 Views
Oι παίχτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Βαθιά μέσα στο δάσος, σε ένα ξέφωτο ανάμεσα σε έλατα. Ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων. Εκεί θα βρίσκεται «Η Φάρμα».
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή