Καλλιτεχνική εκδήλωση φοιτητών του ΑΠΘ για θέματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία στην Αίθουσα Τελετών

554 Views
Καλλιτεχνική εκδήλωση φοιτητών του ΑΠΘ για θέματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία στην Αίθουσα Τελετών Καλλιτεχνική εκδήλωση φοιτητών του ΑΠΘ για θέματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία στην Αίθουσα Τελετών

 
 
Η φοιτητική ομάδα BALD THEATRE του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ παρουσιάζει μία καλλιτεχνική εκδήλωση για τις Γυναικοκτονίες, την Αναπηρία και την Ψυχική Υγεία, την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 και ώρα 18.00, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν θεατρικά, μουσικά και χορευτικά δρώμενα, απαγγελίες ποιημάτων και δραματοποιημένες αφηγήσεις από μέλη της φοιτητικής ομάδας.
 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι, σύμφωνα με τη φοιτητική ομάδα, «να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τη φοιτητική́ -και όχι μόνο- κοινότητα πάνω σε τρία θέματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία μας, έναντι στα οποία αδυνατούμε να μείνουμε άπραγοι και άπραγες.We Act to React!».
 
Το BALD THEATRE είναι η καλλιτεχνική ομάδα του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ.Δημιουργήθηκε το 1984 και ανασυστάθηκε το 2021 από τρεις απόφοιτες του Τμήματος. Η εκδήλωση αποτελεί μία ιδέα των συντονιστριών και υπεύθυνων της φοιτητικής καλλιτεχνικής ομάδας BALD THEATRE του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, Βάσιας Βασίλογλου, Ελένης-Χριστίνας Γεωργιάδου και Φωτεινής Τσακίρη.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο Συντονισμού Εθελοντών και Φοιτητικών Δράσεων του ΑΠΘ και με τη στήριξη της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του ΑΠΘ.
 
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, επίσης, η Θεατρική Ομάδα Φοιτητών Αλεξανδρούπολης και το Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης και Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο ΣΩΤΗΡ».

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Σκέψεις μετά την γλυκύτατη ταινία «Η Πανσιόν»… Είδαμε & σχολιάζουμε
Σκέψεις μετά την γλυκύτατη ταινία «Η Πανσιόν»… Είδαμε & σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 1726 Views

 Ένα απολαυστικό και αισιόδοξο αφιέρωμα στην τρίτη ηλικία, γιατί… «το να μεγαλώνουμε είναι αναπόφευκτο, το να γερνάμε είναι επιλογή»! Είδε η Πίτσα Στασινοπούλου και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή