Το νέο Προεδρείο του εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

600 Views
Το νέο Προεδρείο του εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης Το νέο Προεδρείο του εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Το νέο Προεδρείο του εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης σε ειδική συνεδρίαση που διεξήχθη σήμερα (09/01).


Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης επανεξελέγη ο Πέτρος Λεκάκης από την παράταξη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα. Στη θέση του Αντιπροέδρου αναδείχθηκε ο Βασίλης Γάκης από τον συνδυασμό “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”, ενώ Γραμματέας του οργάνου επανεξελέγη η Χριστίνα Αρχοντή από την παράταξη “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον”.

Ο κ. Λεκάκης δεσμεύτηκε ότι “θα συνεχίσουμε την ίδια άψογη συνεργασία που έχουμε και με τους επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και με όλους τους δημοτικούς συμβούλους”.
Την ανάγκη “να λειτουργήσουμε προς όφελος της πόλης” επεσήμανε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για την εκλογή του νέου Προεδρείου.

Η σύνθεση της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Στη σημερινή συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης εξέλεξε ακόμη τα μέλη της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Συγκεκριμένα, τακτικά μέλη στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Δημήτρης Δαγκλής, Στεφανία Τανιμανίδου, Πέτρος Λεκάκης, Σταύρος Καλαϊτζίδης, Γιώργος Ορφανός, Έλλη Χρυσίδου, Στέλιος Λιακόπουλος και Ίνγκα Αβραμίδου.

Αντίστοιχα, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τακτικά μέλη αναδείχθηκαν οι: Χάρης Αηδονόπουλος, Μαρία Καραγιάννη, Δημήτρης Δαγκλής, Νέλλη Αηδονά, Γιώργος Κούδας, Ρία Καλφακάκου, Κώστας Ιακώβου και Δήμητρα Ακριτίδου.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Τι παίζουν τα Θερινά Σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα. Πρόγραμμα Ταινιών – Προβολών 18- 24/08/2022
Τι παίζουν τα Θερινά Σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα. Πρόγραμμα Ταινιών – Προβολών 18- 24/08/2022
με 0 Σχόλια 584 Views

Αναλυτική παρουσίαση όλων των προγραμμάτων (ταινίες, ημέρες, ώρες κλπ.) στα θερινά σινεμά  της Θεσσαλονίκης. Δείτε τι θα δείτε από Πέμπτη 18 έως Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή